BALM BAYI TOK SYED WANGI DAN BERMANFAAT

11:04 8
Assalamualaikum ualls... Hari ni aku nak ketengahkan satu produk yang awesome pada ualls semua. Produk yang akan aku perkenalkan ini amat s...

JOM HILANGKAN DAHAGA DENGAN JUICE WORKS

00:17 5
Cuti sekolah ni semua orang menyerbu pasaraya. Baik yang shopping untuk demam jualan murah kerana Krismas dan juga untuk penuhi semua kelen...

KOPI CINTA by SisHawa - Bab 7

13:40 5
Tariq memberhentikan keretanya di ruang parkir yang kosong tidak jauh daripada Kafe Cinta. Beliau menapak masuk ke dalam kafe dengan lang...

BABY RUB PUER'S KIDSDOM PENGHILANG BENJOL ANAK

15:58 3
Assalamualaikum ualls... Seorang ibu pastinya perlu peka dengan kesihatan anak-anak. Tapi, dah namanya pun kanak-kanak. Bukannya mudah nak ...

KENAPA ARTIS KOREA BANYAK BUNUH DIRI?

11:01 13
Sekarang ni gempar sana sini kisah Jong Hyun yang telah membunuh diri. Punca membunuh diri adalah despresi atau lebih mudah di katakan Tekan...

KIM JONG HYUN SHINEE UCAP SELAMAT TINGGAL SEBELUM MENINGGAL

14:28 7
Disebabkan aku ini salah seorang peminat citer drama Korea maka aku kenal juga lah nama-nama selebriti Korea ni tapi takde la tahap obses. ...

MENU SEDAP UNTUK IBU PANTANG BERSALIN

09:42 9
Assalamualaikum ualls... Hari ini minggu ke-2 aku berpantang. Seperti biasa aku berpantang di bawah jagaan suami dan suka untuk aku kongsik...

CARA SENDAWAKAN BAYI SELEPAS MENYUSU

10:26 5
WAJIB SENDAWAKAN BAYI SELEPAS MENYUSU | Benar! Wajib okay Wajib! Jangan sesekali lupa untuk sendawakan bayi sebaik saja selepas menyusu. Ini...

KOPI CINTA by SisHawa - Bab 6

10:20 6
  sambungan dari : KOPI CINTA BAB 5 Tariq keluar dari bilik itu dengan perasaan gembira. Semasa dia sedang menuruni anak tangga dia d...

SUSU IBU TAMBAH BANYAK DENGAN FEMILAC MILKBOOSTER

17:53 9
FEMILAC MILKBOOSTER PENGGALAK SUSU IBU | Selepas 24jam lahirkan Kasih, aku telah di minta oleh nurse untuk check darah Kasih di hospital. A...

MENYUSU DI TEMPAT AWAM DENGAN #SELAMBERSELAK

21:19 6
Assalamualaikum ualls... Hari ini genap seminggu aku berpantang selepas melahirkan Kasih Sufi. Dalam masa awal kelahiran ni perkara yang pe...

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates | Re-Edit By Sis Hawa