Cara cantikkan popular post - Style 4

22:08 0
Assalamulaikum.... ada yang berminat dengan design ni tak? Jika minat boleh ikut cara kat bawah ni ya. Jangan risau, mudah je... Ta...

Cara Cantikkan Popular Post - Style 3

21:42 0
Untuk popular post style 3, awak perlu ubah UNCHECK bahagian Snippet terlebih dahulu. Cara untuk uncheck mudah saja, awak pergi ke bl...

Cara cantikkan popular post - Style 1

19:32 0
Step 1 : Log in ke Dashboard > Template > Edit HTML Step 2 : Klik di mana saja di dalam kod area dan tekan Ctrl + F serentak u...

Cara cantikkan popular post - Style 2

10:06 0
Step 1 : Log in > Dashboard > Template > Edit HTML Step 2 : Klik di mana saja di dalam kod area dan tekan Ctrl + F serentak ...

Cara Cantikkan Kotak Search

22:35 0
Sebuah blog  bersama sebuah kotak search boleh menyebabkan si penulis dan si pembaca senang hati. Walau kotak search ni kecik je tapi besar ...

Program Penebusan MILO

15:39 4
Wah terujanya tengok jaket warna warni ni... ia di beri nama Jaket Juara dan terima kasih Nestle Malaysia  sebab selalu keluarkan produk ...

Atasi 'DNS. SERVER ISN'T RESPONDING'

12:04 2
 Ah sudah! Kenapa pulak ni??? Check internet, restart balik laptop tapi tetap tak boleh. Dah macam kena kunci siap bermangga pul...

Tutorial : Remove "Powered by Blogger" (Simple Template)

21:45 1
Ada dua cara untuk buang attribution ni sebenarnya dan this tutorial just for Simple Template user . Untuk pengguna template lain nanti...

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates | Re-Edit By Sis Hawa