Header Ads

Program Penebusan Jaket Juara MILO

banner

Wah terujanya tengok jaket warna warni ni... ia di beri nama Jaket Juara dan terima kasih Milo sebab selalu keluarkan produk redeem yang best-best.

Sis ni sebenarnya dari kecik sampai sekarang tak stop minum Milo walaupun ada pelbagai lagi produk berasaskan coklat di luar sana, kenapa dan mengapa susah nak terang tapi yang pasti buat masa ni minuman coklat jenama Milo ni yang paling di gemari oleh kami seisi keluarga.

Dan tingginya tahap kesetiaan keluarga kami dengan minuman Milo ni telah membuatkan sis berjaya dapat pelbagai produk secara PERCUMA dengan senang hati. Sebelum keluarnya kempen ni dah ada beberapa kempen yang sudah lepas dan cara nak dapatkan semuanya cukup mudah iaitu;

MINUM
1- jadikan Milo sebagai minuman kegemaran seisi keluarga

SIMPAN
2- simpan plastik bungkusan Milo dengan baik

TEBUS
3- tunggu kempen dan hantarkan pek bungkusan Milo tadi untuk redeem hadiah

Setiap tahun pasti ada produk best yang akan Milo sediakan untuk kempen-kempen redeem ni jadi tak perlu susah hati dengan bungkusan Milo yang telah di simpan tu.

Antara hadiah yang telah berjaya sis tebus dari Milo ialah;

KOLEKSI KENDERAAN MILO 
( 6 buah size sederhana)


BEG OLA BOLA
(5 biji sebenarnya, 4 biji simpan... 1 biji guna sbgai bag baby.. )

T-SHIRT


Dan alhamdulillah kualiti produk redeem ni smuanya memuaskan dan kali nie tak sabar nak tunggu jaket pula...

Ini pek bungkusan yang sis dah siap packing untuk di pos kembali kepada pihak Milo bagi dapatkan jaket cantik kat atas tu. Alhamdulillah tiada aral melintang dapatlah empat helai.

Dan jangan terkejut kalau sis katakan yang minat untuk mengumpul produk ni semua adalah akibat terpengaruh daripada suami sis sendiri.. kerana suamilah sis mula berminat untuk kumpul produk-produk free ni dan kesemuanya kami guna dan ada juga yang di simpan sebagai kenangan di dalam sebuah almari khas kat dalam rumah ni (nanti sis share in another entry)

Kesimpulannya, jika awak suka minum Milo macam family sis please make sure don't throw away pek bungkusan tu. Simpan tau jangan tak simpan... nanti awak smua juga yang melepas....

4 comments:

  1. hi. saya pon salah seorang peminat milo jugak. cuma nak btanya. jaket milo dah dapat ke?

    ReplyDelete
  2. ya dah mula dpt dah secara brperingkat. Skrg pihak Milo masih lg lakukan proses pengeposan utk jaket2 tu :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.