Header Ads

3 Produk Percuma Terbaru

Seperti biasa, aku memang sentiasa follow produk-produk percuma yang di keluarkan oleh mana-mana pihak untuk aku rebut. Dan kali ni produk nya adalah......



dan 




Semestinya produk percuma sebegini adalah sangat-sangat terhad dan bagi yang betul-betul berminat untuk mencuba nasib bagi mendapatkan ke dua-dua produk di atas ini secara percuma boleh isi detail diri di link yang tertera di bawah ini..


Link untuk produk Laneige ialah http://www.feeltheregeneration.com.my/ dan cara untuk memohon mudah saja.
1- klik link untuk pergi ke website utama Laneige
2- klik pada bahagian Redeem Sample
3- berikan detail peribadi seperti yang di minta
4- Submit
5- Check email untuk dapatkan kod pengesahan
6- Ambil terus sample produk dari mana-mana kaunter Laneige yang berdekatan dengan memberikan kod pengesahan tadi


Link untuk produk Dove pula ialah http://www.dovehair.com.my/fullerhair/sample.php. Cara untuk memohonnya mudah juga.
1- klik link untuk ke website utama Dove
2- klik Contineu
3- Isi detail peribadi diri
4- Submit

Link untuk produk Benefit ialah http://bit.ly/2mbAVCv. Pendaftaran adalah melalui facebook

Cepat-cepat sementara peluang masih ada.

Dapat peluang terus submit, mana tau ada rezeki.... hehe

4 comments:

  1. Heheh tenkiu kak Hawa, terus mai pergi redeem ni. Link produk benefit tu je mcm problem sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 (sis klik link benefit tu betul dah Mai.. nnti cuba klik lg ya..)

      Delete

Powered by Blogger.