Full Edit Blog Untuk Faiq Najmi - SISHAWA DOT COM

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Feb 2017

Full Edit Blog Untuk Faiq Najmi

Alhamdulillah, tempahan ke dua datangnya dari adik Faiq Najmi. Faiq mahukan sebuah template seperti blog Syed. Faiq dah jatuh hati dengan penampilan blog Syed tu, lawa sangat katanya. 





(blog Syed menjadi inspirasi, terima kasih Syed)


Sebelum ni blog Faiq telah di pasang dengan 'responsive template' dan bila di tanya rupa-rupanya Faiq mahu blognya tampak lebih special kerana mengenakan sebuah template yang memang di reka khas hanya untuk dia seorang saja. 

Di sebabkan Faiq mahukan template yang sesimple mungkin (simple but nice), bayaran yang di kenakan hanyalah RM15 saja dan permintaan dari Faiq telah berjaya di siapkan dalam masa tak sampai 24jam.

Alhamdulillah, sebaik saja melihat design blognya buat pertama kali, adik Faiq terus setuju. Senang dan seronok berurusan dengan adik Faiq.


Jom kita tengok wajah blog terbaru milik adik Faiq.

( SEBELUM - Sora Template)


( SELEPAS )



(WATERMARK)

Untuk lihat secara live, boleh singgah ke blog adik Faiq di http://najmi-faiq.blogspot.my

Bagi yang berminat untuk membuat tempahan, sila hubungi sis melalui facebook DI SINI dan dapatkan diskaun RM5 untuk tempahan sepanjang Feb/2017

14 comments:

  1. sis memang pandai edit, semua design lawa2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mulan... happy mulan suka

      Delete
  2. wahhh cantik design .. semoga murah rezeki ye sis . aril singgah lg

    ReplyDelete
  3. wahhhh.. cantiknye design awak.. Nurul pun banyak belajar untuk edit2 dari blog awak.. admire sangat3 ^^ keep it up dear :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis pun masih dalam belajar juga.. keep it up! :D

      Delete
  4. Wowwww terharunya jadi sumber inspirasi! hahaha segan pulak.
    Good job sis! cantik blog baru dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa sangka rupanya ada orang suka dengan apa yg kita buat kan? goodjob Syed :D

      Delete
  5. Wah kreatif hasilnya kak hawa, selamat maju jaya, semoga murah rezeki kak hawa lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen.. terima kasih. sis doakan utk mai jugak :D

      Delete
  6. assalamualaikum sis hawa,

    sy ada hantar emel utk buat tempahan. hrp dpt maklum balas.

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalm anies... sis dah baca email tu, nanti sis wtsapp anies k

      Delete

Post Top Ad

Responsive Ads Here