GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA? (DI TUTUP!!) - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

2 Feb 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA? (DI TUTUP!!)


Begitu banyak blog di luar sana sampaikan tak sempat nak kenal dengan semua orang. Awak siapa? Asal mana? Dan bila muncul blogger baru macam sis ni, lagi lah tak sempat nak kenal-kenal kan... Jadi disebabkan tu sis lancarkan giveaway nie. Sekurang-kurangnya kita semua dapat berkenalan dengan lebih rapat antara satu sama lain...

CARA SERTAI MUDAH saja....

1. Buat Entry dengan tajuk "GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?"
2. Masukkan banner di atas ke dalam entry dan link kan semula ke sini.
3. Perkenalkan secara ringkas mengenai diri awak.
4. Follow Blog Sis Hawa
5. Add FB Siti Awadah
6. Tinggalkan link entry awak di ruangan komen
          DAN
SEDANG MENANTI UNTUK SEORANG PEMENANG UTAMA 


 TARIKH  GIVEAWAY = 03 FEB 2017 - 13 FEB 2017

3 Pemenang Bertuah akan di pilih melalui random.org
dan Seorang Pemenang Utama akan di pilih oleh sis sendiri
SEMUA PEMENANG AKAN DI UMUMKAN PADA 15 FEB 2017

SENARAI PESERTA (Jom Kita Blogwalking) 
1. MAS
2. ELSA
3. AAISY
4. MULAN
10. TIKAH
11. MIERA
12. MAI
13. SHA
14. HANIS
15. AIDA
16. SYED
17. TOMODACHI
18. LIEZ
19. RII
20. HANI 
21. FARHANAH
22. MRS VALENTINE
23. RINA
24. ARIL
25. SYA MIMIE
26. AIMAN
27. FARAH
28. CIK ILA
29. DOKTOR ROZITA
30. MOMY
31. UMI FUZY
32. ZAFIRAH NAZRI
33. LOKMAN
34. GALAKSI VIRAL
35. RADHIA
36. JM
37. SYAKIRAH
38. NUFAZ
39. SAYIDAH NAPISAH
40. JIA RIZAIRA

p/s: sebagai tanda penghargaan, semua peserta akan di senaraikan di bloglist blog ini selama sebulan (SEPANJANG MARCH)

81 comments:

  1. Hi saya join!

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa-13-feb-17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mas.... salam kenal ya :D

      Delete
  2. elsa join :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    elsa tak dapat nak like FB page yang sis bagi tu sebab page tu tak wujud hehe

    ReplyDelete
  3. AAISY JOIN :)

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih sudi support GA ni :D Goodluck!

      Delete
  4. salam kenal daripada celoteh adkdayah =)

    ReplyDelete
  5. saya join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih Mulan sudi support GA ni :D Goodluck!

      Delete
  6. http://www.syuhadasalleh.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  7. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  8. salam. saya join ye.

    http://presntisgift.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih sudi support GA ni :D Goodluck!

      Delete
  9. saya join yer..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih sudi support GA ni :D Goodluck!

      Delete
  10. Hi selamat bersegmen (^_^).

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum . Wani join (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... terima kasih wani :D

      Delete
  12. Salam kenal, Sis Hawa. Done follow sini. Moga GA yang dianjurkan dapat sambutan.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. salam kenal... terima kasih, nnti bagi link kat sini ya :D

      Delete
  14. http://missatikahrashid.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html
    thanks akak jemput . bru dpt join ni :D

    ReplyDelete
  15. Salam..sy join ya

    http://satupermata.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Sis Hawa, Mai datang join giveaway, hehehe.
    http://missobsesi.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam... terima kasih Mai comey :D

      Delete
  17. sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  18. Hanis join =)

    https://hanismasturina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  19. bismillah... aida join :)
    http://www.adianiez.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... terima kasih aida sudi support

      Delete
  20. https://anothersyed.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    Saya join ya sis hawa hehehe:)

    ReplyDelete
  21. salam, sy join ya :)

    http://min-mi.blogspot.my/2017/02/1322017-giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal Tomodachi... sorry tanya maksud Tomodachi tu apa ya? :D

      Delete
  22. SAYA DAH JOIN FOLLOWER #48
    http://deariescouple.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html
    SALAM BW

    ReplyDelete
  23. Rii join.

    http://realsviors.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  24. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  25. Farhanah join jugak ye.

    https://frrnxh.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok... di alu-alukan. goodluck dear :)

      Delete
  26. http://msvelentine.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    join

    ReplyDelete
  27. saya join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  28. aril join yea..

    https://muhammadshahril97.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  29. http://hanyadihatiku.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    join sama.. ^_^

    ReplyDelete
  30. http://themaiman.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    bismillah saya join ye :)

    ReplyDelete
  31. join ya :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  32. Cik Ila join. Selamat berkenalan.

    http://cikilamenari.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum dik.. akak dah join tau!

    http://www.ceritaita.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam kak ita. Terima kasih ya kak :D

      Delete
  34. momy join ya :)

    http://adilasrie.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  35. Waalaikummussalam ..sy join jugak. selamat berkenalan

    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blogs-siapa.html

    ReplyDelete
  36. saya nak join jugak

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  37. LOKMAN JOIN...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  38. Salam perkenalan. Galaksi Viral Join Juga. :)
    http://galaksiviral.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  39. saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  40. Join
    https://belogsjm.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html?m=1

    ReplyDelete
  41. hai..assalamualaikum..tak sempat nak join..akak boleh follow my blog..blog rabiahtul adawiyah.

    ReplyDelete
  42. http://littlesnorlax.blogspot.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    hai :D

    ReplyDelete
  43. saya join :)

    https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  44. Join :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  45. Join sini
    https://ariazir.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  46. La dh close ke baru nk join...;-(

    ReplyDelete