Header Ads

Hadiah Untuk 3 Pemenang GA

Seperti yang telah di janjikan, ini adalah hadiah untuk 3 pemenang bagi GA Ini Blog Siapa?.
Hadiah untuk 3 pemenang ini adalah berupa Watermark + Cursor.

Sis buat design ni mengikut penampilan blog masing-masing dan harap design ni dapat di terima dengan baik, Inshaa Allah...


#1
SFRNFZL
http://realsviors.blogspot.my


_______________________________________________

#2
PRESENT IS GIFT
https://presntisgift.blogspot.my


__________________________________________________

#3
FRRNXH'S
https://frrnxh.blogspot.my
_____________________________

Saat ini sis telah pun menerima bayaran daripada pelanggan yang ke tiga (selepas Miss Banu dan Faiq). Nak tahu siapakah blogger tersebut dan bagaimanakah rupa design yang sis akan siapkan untuk beliau? Nantikan di entry seterusnya.... :D


Bagi pemenang hadiah utama yang berupa template blog masih dalam proses perbincangan dengan empunya blog lagi.


11 comments:

  1. Wahhh seronoknyaaa dapat watermark and cursor. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya....

    Sis jemput join http://cikcandysour.blogspot.my/2017/02/giveaway-topup-percuma-by-cik-candy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK... Inshaa Allah nanti sis singgah ya

      Delete
  3. Kreatif lah Sis... Tak sabar nak hire sis nanti... Tunggu masa sesuai... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la sikit-sikit.... tak sabar juga nak kerjasama ngan Mr.Azlan kita.. hehe :D

      Delete
  4. tahniah semua yg dapat tenplate & cursor blog baru hehhe momy tompang hepi

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini..wahh...tahniah kepada pemenang..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.