Header Ads

Segmen Review Blog By Syahirahvaliant.com

REVIEW... Bila sebut jer perkataan 'review' ni secara automatiknya kepala otak kita akan terfikir akan ada satu ulasan panjang tentang sesuatu produk. Dan kali ini 'review' yang di maksudkan di sini tak lain tak bukan adalah untuk blog.

Segmen begini bagi aku hanya akan di ikut oleh mereka-mereka yang berani je. Berani untuk terima kritikan, berani untuk terima pendapat orang lain dan berani untuk betulkan apa yang silap (jika ada). Nervous jangan cakaplah, mesti risau kot kalau kita di tegur depan-depan kan? hahaha...

Apapun, yang pasti ada baiknya juga join segmen review sebegini, at least kita tahu di masa kekurangan yang mungkin kita sendiri tak pernah nak perasan.

Maka dengan 'beraninya' saya join....... :D

12 comments:

  1. Selamat direview..
    Saya join juga segmen ini.. 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat di review jugak lah kalau macam tu... ntah di mana la silapnya blog masing-masing kan.. huhu

      Delete
  2. Hahaha... Dengan beraninya saya join ye.. hehe... saya tak dapat nak join lagi sebab tengah otw Adsense ni... Pendamkan je perasaan nak join GA, Review dan sebagainya... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis tengah update blog design blog untuk pancing Addsense.. harap2 menjadi la.. sama2 kita berusaha brother

      Delete
  3. hi, saya datang dari segmen yang sama..
    Good Luck :) salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Powered by Blogger.