Geng Terjah Blog Telah Muncul ! - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

22 Mar 2017

Geng Terjah Blog Telah Muncul !


Kelmarin sambil dok mengedit blog costumer terbaru, terdetik kat hati ni. Kesiannya kat kengkawan yang singgah di blog aku tu. Aku nak balas kunjungan tapi masa pula tak cukup.


Entah macamana terlintas kat kepala, kenapa tak aku buat satu list dan nanti bila aku lapang aku boleh terjah ke semua blog tersebut. Walau tak sempat nak tinggalkan komen at least aku sempat singgah follow dan klik ads di banner mereka seorang demi seorang. Kejap je kan kalau setakat follow dan klik ads tu. 


So, aku pun up idea ni ke status facebook dan inilah dia maklumbalas yang aku dapat dari rakan-rakan blogger yang aku kenal di facebook.




Masing-masing cakap nak dan setuju dengan idea ni. Walau aku sendiri tak tahu samada cara ni akan berkesan atau tidak namun tak salahkan kalau kita mencuba bersama-sama. Tak cuba tak tahu! ye tak?


So, tanpa buang masa aku terus buat 1(satu) kumpulan di facebook khas untuk jayakan misi ni. Jadi kat sini aku nak ajak rakan-rakan blogger mana yang rasa berminat untuk sama-sama turut serta bagi menjayakan misi yang satu ni. 


Jika benar-benar rasa idea ni bagus dan berbaloi untuk di cuba, boleh klik link SINI untuk join! Moga persahabatan antara kita semua akan semakin erat walau kadangkala kita tidak punya masa yang cukup untuk saling singgah di blog masing-masing. Ameen :D



Apa pendapat awak? Cer citer....

25 comments:

  1. Alaaaa sis, Ira dah deactice fb takde can nak join lah ni? :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi lah ira. Nanti kak ana singgah klik iklan ira ye =)

      Delete
    2. ala Ira... tidak leh join semua geng kita. takpe sis singgah

      Delete
  2. awesome idea...tak cuba tak tau kan..apa2 pun kita try test tengok..hehe

    ReplyDelete
  3. Nak joiinnnnnn sis hawaaa! 😁👏

    ReplyDelete
    Replies
    1. di alu2kan.. jom la.. add kita kat fb ye... :D https://www.facebook.com/profile.php?id=100014410127972

      Delete
  4. wah bestnye.... mrs anna segan nk join sbb baru jer nak kenal2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb baru kenal la elok join. Lepas ni dpt kita kenal lebih rapat lagi.. makin seronok utk berblog nanti. jom la join :D

      Delete
  5. Singgah blogwalking sini.salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. Yeay sudah join..Singgah dari https://www.facebook.com/photo.php?fbid=193444011145935&set=gm.1783038618691064&type=3&theater laa.hihihi.

    Terbaikkkk kak awa. kipidap!

    ReplyDelete
  7. nak jgkkk. busyra dh joinnn.. tunggu kak awa approveeee ja ni. hehe

    ReplyDelete
  8. nak jgkkk. busyra dh joinnn.. tunggu kak awa approveeee ja ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome to the club dik.. nanti jangan lupa tinggalkan link blog sendiri untuk di terjah

      Delete
  9. Kak Sue singgah sini.. nak join juga geng terjah :)

    ReplyDelete
  10. Waa trbaik ntuk eratkan ukhwah :)

    ReplyDelete
  11. yeahh geng terjah blog yang awsome

    ReplyDelete
  12. nanti aida terjah. baru boleh komen grup tu.
    aida ada join byk grup blogger kat fb.
    sesakali post entri. most of the time x la.
    tgk la entri apa.

    ReplyDelete