Header Ads

LAZADA 5th Birthday Surprise For Blogger



Amboi... amboi... amboi... makin hari makin ramai kengkawan share citer di blog terima hadiah mengejut dari Lazada Malaysia ya. Naik berbulu mata I ni tau. Eeee sakitnya tu di sini!! Bukan setakat sakit macam kena tikam dengan pisau tapi dah rasa macam kena bom dalam perang nuklear. Ini tak boleh jadi. I nak join jugakkkk....

Aku rasa mesti ada ramai lagi yang tengah menjeleskan diri dengan pelbagai barangan menarik dari Lazada ni kan? Dah macam satu fenomena di kalangan blogger sekarang ni. Sana sini bercakap tentang hadiah gempak dari Lazada. Haa ini lah dia kuasa blogger. Sebab tu kalau ada bisnes apa-apa baik suruh para blogger perkenalkan. Aku jamin mesti boom! Tengoklah sendiri Lazada Malaysia yang terkenal pun sanggup adakan contest khas untuk para blogger. Terima kasih Lazada sebab harga blogger-blogger macam kami :D

Tapi memang patut pun berita keluruhan Lazada ni menjadi bualan sebabnya memang dari dulu Lazada di sukai ramai. Aku sendiri dah banyak kali juga menjadi pelanggan Lazada. Dan sedar tak sedar sekarang Lazada bakal menyambut kelahirannya yang ke 5 (lima) pada 22 March ni.

Sepatutnya kita beri hadiah pada orang yang sambut kelahiran kan? Tapi ini dah terbalik. Bukan kita yang kena beri hadiah pada Lazada tetapi tetapi kita pulak yang berpeluang untuk menang sesuatu dari Lazada. Bukan kita yang perlu buat suprise tapi pihak Lazada yang nak beri kejutan tu. You are the best la Lazada! U all memang awesome. Tak sia-sia semua pelanggan support sebab kalian memang tahu bagaimana untuk hargai pelanggan.

Untuk para blogger Lazada akan beri hadiah mengejut bagi pemenang bertuah manakala bagi yang tidak punya blog boleh shopping gila-gila di website Lazada dengan potongan diskaun sehingga 90%. Suka nak di ulang sekali lagi, diskaun sehingga 90%!! Ahak ahak ahak.. tersedak aku di buatnya! :D

Kalau tak caya boleh pergi ke link ni dan tengok sendiri >> http://www.lazada.com.my/birthday-sale/. Sales ni akan di buka dari 22 March - 24 March jadi sila bersedia untuk rebut peluang yang ada ni. Kalau lambat gerenti melepasssss...


APA YANG AKU SUKA TENTANG LAZADA MALAYSIA?
Sudah tentu kerana websitenya yang cukup mudah untuk di akses. Aku tak perlu keluar rumah pun tapi aku masih tetap boleh shopping macam orang lain. Segalanya hanya di hujung jari dan memang sangat sesuai lah dengan situasi aku yang punya ramai anak ni. Kalau aku nak keluar shopping di luar, jawapnya aku susah nak luang masa yang lama untuk shopping dengan selesa sepuas hati tapi di Lazada aku bebas untuk shopping dengan sepuas-puasnya. Aku juga boleh dapatkan detail produk sebelum membuat keputusan untuk membeli. Yang aku paling suka adalah pada harga. Kalau nak tahu harga yang di tawarkan oleh Lazada jauh lebih murah dari pasaran biasa. Kadang-kadang tu ada perbezaan sampai sekali ganda. Itu belum di kira tentang barangannya yang sentiasa up to date dan terkini. Aku cukup perasan yang barangan di dalam website Lazada ni sentiasa di kemaskini dan ia membuatkan aku semakin teruja setiap kali berkunjung ke website mereka. Syabas Lazada.

TIGA PRODUK DARI LAZADA MALAYSIA (YANG AKU NAK...!)
Telan air liur berkali-kali bila bayangkan hal ni. Kalau boleh jangan kata tiga tapi aku nak semua! Hahaha. Serius cakap barang dari Lazada memang awesome okay. Actually aku memang dah buat wishlist sendiri barang apa yang aku nak grab dari Lazada ni dan cuma tunggu masa grab je tapu kalau barangan ni dapat free dari Lazada lagi bagus.. Sah sah memang aku akan loncat tinggi-tinggi depan famili kalau berjaya dapat semua ni. Yang paling utama aku akan tayang depan suami terang-terang dan cakap..

"Tengok ni! Kan dah cakap sebelum ni yang shopping kat Lazada ni memang awesome tapi you tak nak caya.. lepas ni janji jangan marah kalau I shopping online lagi tau."

Biasalah nama pun lelaki kan? Mereka bukan boleh tengok si isteri shopping banyak-banyak mulalah dia kata kita nak membazir dan bila kita cakap produk dari Lazada ni murah dan bermutu dia tak nak caya pulak.. Eeee geram..!

Dari dulu berkenan betul dengan set sofa L ni. Besar kemungkinan hajat ni tak kan tercapai, ye lah cuba tengok tu hanya tinggal 1 unit je lagi. Tapi serius cakap aku memang berkenan sepenuh hati dengan set ni. Simple, menarik dan cozy. Warna pun cantik dan mudah untuk di mix and match dengan perabot yang lain.


Wow!! Terbeliak biji mata tengok dining set ni. Memang sesuai habis dengan citarasa aku. Warna putih dan biru amat cantik dan kalau di kenakan dengan set living room di atas tu makin nampak cantik dan awesome. Tambahan pula rumah aku ni dalam bentuk memanjang jadi ruang tamu dan ruang makan memang berada berdekatan.  Aku ni memang suka basic putih yang di sentuh dengan warna-warna terang sebab ia akan buat rumah nampak sangat nice and cozy. Design yang simple pula akan buat ruang nampak lebih luas dan tak serabut. I like! :D


Yang terakhir ialah kabinet ni. Kabinet ni boleh lah di letakkan berdekatan dengan dinner table dan di dalamnya akan ku isi dengan set pinggan mangkuk kesayangan. Di atasnya boleh di letak bunga hidup dan pada dinding di belakangnya boleh lah di letakkan gambar keluarga yang besar. Untuk lebih nampak cantik boleh di letakkan hamparan permaidani dari warna oren dan biru untuk menaikkan lagi seri wajah ke dua-dua ruangan tersebut.


Pendapat Peribadi Bagaimana Untuk LAZADA Mempertingkatkan Perkhidmatan
Aku harap Lazada boleh adakan website mengikut zon negeri supaya semua rakyat Malaysia boleh dapatkan barangan Lazada dengan cara COD (Cash On Delivery). At least semua barangan boleh di beli dengan lebih seronok tanpa perlu melibatkan servis penghantaran jarak jauh. Cara ini juga boleh menyebabkan semua pelanggan mendapat barangan dengan lebih cepat dan selamat.

Ucapan Ulangtahun Ku Untuk LAZADA MALAYSIA
Selamat ulangtahun Lazada! Aku doakan moga kalian terus maju dan maju serta dapat mengekalkan mutu sedia ada di tahap yang terbaik. Aku juga doakan moga kalian akan terus berkembang sehingga menjadi salah satu website jual beli yang terkemuka di dunia!


Adakah aku akan menang? Entahlah... ini semua rezeki dari Tuhan. Yang penting kena join kalau tak join lagi sakit hati nanti kan? Baik ikut serta sekurang-kurangnya ada juga peluang.. jom jom join ramai-ramai :D

Klik sini untuk tahu semua syarat-syarat yang di tetapkan >> http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

HAPPY BIRTHDAY LAZADA MALAYSIA & THANK YOU SO MUCH FOR THIS OPPORTUNITY. WE ALL LOVE YOU!! :D

14 comments:

  1. Betul tu sis. Barang2 dekat lazada memang seriously awesome gila. Rasa macam nak beli ja semua kalau berduit haha. Good luck sis!

    ReplyDelete
  2. Goodluck sis. Kalau menang memang murah sangat rezeki hikhik

    ReplyDelete
  3. Gudluck dear..
    Kalau r3zeki takkan ke mana..

    ReplyDelete
  4. Betul tuhh, baik join,,,hahaha~
    Rezeki tak salah alamat,, huhu~ Singgah jomm blog picisan Nona gakss..

    http://www.akupenghibur.com/

    ReplyDelete
  5. eh salahhh

    http://nonasani.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  6. sis, beberapa jam lagi nak masuk 22/03. tak sabar nak pi website lazada ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  7. Mek pun biasa beli dekat lazada jugak klau online. Memang hrga lebih murah drp website lain :)

    Btol sis, berbulu mata tgk org trima box dr lazada --' Kita bile lerr lazada nk pyung cm tu --'

    ReplyDelete

Powered by Blogger.