Header Ads

Penaja GA Sis Hawa Sudah Muncul

Alhamdulillah... syukur ke hadrat ilahi. Nampaknya hajat aku untuk adakan sekurang-kurangnya 1 (satu) giveaway setiap bulan menjadi semakin mudah dan lancar. Jika dulu aku selalu pening kepala dok mikir nak bagi hadiah apa, tapi nampaknya lepas ni semuanya akan menjadi semakin senang dan meriah.

Mesej dari abam Kie untuk menjadi penaja amat-amat aku nantikan dan akan aku hargai buat selamanya.



Jika ada rakan-rakan lain yang berminat mahu jadi penaja untuk GA ku yang akan datang, boleh terus inform ya. Kecil tapak tangan, stadium bola aku tadahkan. Jom kita berkerjasama untuk naikkan trafik blog masing-masing.

Sekali lagi syukur ke hadrat Ilahi dan terima kasih Abam Kie di atas kehuluran hati tu :D

Jangan lupa untuk follow blog Sis Hawa dan Abam Kie supaya tidak terlepas peluang untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik daripada kami nanti.


19 comments:

  1. Replies
    1. cantik.. Satu cara utk tingkatkan trafik juga tu

      Delete
  2. wahh bestnya lepasnie ada ga lagi hehe. elsa pun nak jugak ditaja tapi cuti kejaplah dari buat ga hehe. apa apa pun goodluck sis :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh jadi penaja sis dulu la pastu buat GA sis pula jadi penaja.. ok? yg penting trafik blog sentiasa cuba untuk ditingkatkan

      Delete
  3. Huwarghhhhh lepas nih boleh lahhh uyul join untuk sponsor hadiah.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh uyul. Sis nak sangat kalau ada yang nak sponsor

      Delete
  4. Wah sis Hawa nak buat GA pula... ni macam terpaksa saya lupakan Review Adsense ni... Gurau.. Oh Adsense kalau tak suka katakan tak suka, jangan buat aku ternanti-nanti... huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. PENANTIAN ITU SATU PENYEKSAAN! kikiki :D Sabar sabar, nanti jawapan akan sampai juga

      Delete
    2. Abe Lan, kalau tak leh join GA jadi je salah sorang sponsor.. At least boleh tarik trafik ke blog Abe Lan tu. (just pandangan) Mana tau boleh bantu tarik perhatian addsense tu

      Delete
  5. Replies
    1. nak join jadi peserta ke sponsor :D

      Delete
  6. dlm blogging kena saling tolong-menolong kan puan? sama2 susah n sama2 naikkan traffik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3x.. saling memberi dan menerima.. abam kie panggil je saya ni Awa... :D

      Delete
  7. Wah syoknyaa dah ada sorang Sponsor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada dua sebenarnya... ada sorang lagi dah pm sudi nk jadi sponsor :D Alhamdulillah

      Delete
  8. aida pon prefer jadik sponsor.
    tak brani nak jadik penganjur.
    kalu hawa perlu, utk memeriahkan majlis, boleh juga roger aida :)
    sudi saje memeriahkan majlis frens blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah TQ TQ TQ. nnti Awa wtsapp. nampaknya meriah la GA bulan depan sbb ada ramai sponsor :D

      Delete

Powered by Blogger.