Header Ads

Shopping Di Lazada Dan Dapat Duit Balik Di Shopback!

Semakin hari semakin ramai bercerita tentang Lazada. Almaklumlah Lazada kan baru sambut birthdaynya yang ke lima. Makin hari makin ramai blogger bercerita dapat hadiah suprise. Syabas kawan-kawan.

Aku ni pun sebenarnya pernah juga shopping dengan Lazada tu sebab harga dia murah giler! Sampaikan aku sendiri kadang-kadang rasa nak giler sama sebab geram tengok semua barangan yang di pamerkan. 

Tapi.. sayang seribu kali sayang sebabnya aku baru tahu yang shopping barangan Lazada tu sebenarnya boleh beri duit pada aku balik sehingga 11% jika membuat belian melalui website Shopback. Aduh.. rugi betul! Nyesal tak ambil tahu dari awal sebelum ni. Tapi nyesal sekarang pun takpe kan sebab masih sempat untuk join hehe.

blog sis hawa

Betapa banyaknya laman belian online yang ada di Shopback dan shopping di Lazada boleh dapat sehingga 11% duit balik manakala Zalora adalah sebanyak 9%. Tapi suka di ingatkan di sini yang bukan semua produk di beri diskaun ni ya. Kena check dulu sebelum buat belian okay. Tapi ada ke takde ke alang-alang dah memang nak beli apa salah kita guna cara yang lebih menguntungkan, betul tak?

Pelik Tapi Benar!
Nak caya atau tidak terpaksa kena juga percaya sebabnya sudah ada banyak bukti yang terpampang di sana sini bahawa perkara ni adalah betul dan sah. Cuma atas diri sendiri je sekarang ni samada nak gunakan peluang yang tengah ada ataupun tidak.

bukti
Sumber google 


Keistimewaan lain 

Tengok tu. Sign up pun dah mula dapat duit. Perghh ini sudah cukup baik. RM5 terus credit ke akaun Shopback serta merta dan RM5 lagi di berikan setelah aku kemaskini profil dan buat belian pertama bersama pihak Shopback nanti.


RM5 now + RM5 later = RM10

Ohya, sebelum aku terlupa. Lepas dah daftar nanti aku syorkan kalian perkenalkan website Shopback ni pada orang lain pula macam yang aku tengah buat ni. Nak tahu kenapa? Sebabnya korang boleh dapat lebih banyak lagi bonus selepas tu. Bonus-bonus ni boleh di kumpul dan di cashout sebagai CASH melalui paypal atau akaun bank masing-masing.

Confirm teruja kan? Haa macam tu la perasaan aku tadi bila terbaca hal ni. Geram jugak sebab tak mahu ambil tahu sebelum ni dan aku percaya masih ada orang lain di luar sana yang juga tak ambil tahu langsung tentang hal ni (macam aku.. kiki). Takpe jangan tepuk dahi. Meh DAFTAR SHOPBACK di >> SINI segera.

Pada rakan-rakan lain yang dah pun sertai Shopback, tahniah aku ucapkan sebab kalian memang pandai rebut peluang.

CLICK + SHOP + EARN + PAYOUT = SHOPBACK

11 comments:

  1. Wah...lepas ni beli guna shopback la...
    Suka la lagi dpt save beberapa ringgit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat bberapa tapi berbelas sampai puluh hinggit hehe... daftar cepat2 utk dapatkan free RM10 tu sekali

      Delete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari Kumpulan Kami Suka Terjah Blog ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. salam bw... di pagi ahad yg indah ...hihihi
    Liez ada nampak dalm fb pasal shopback... tapi jengah lagi..
    Thanks awa sebab tolong explain kan...sayang diaaaa

    ReplyDelete
  4. Bagusnya... awal-awal lagi dah dapat RM10.

    ReplyDelete
  5. boleh la guna shopback pasni

    ReplyDelete
  6. wah..best ar kalau nak shopping dekat lazada ni..

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum Awa..semoga sihat dan terima kasih atas info shopback tu..

    ReplyDelete
  8. kena daftar n guna shopback pas ni...

    ReplyDelete
  9. uhuuu, kena dftr shopback ni πŸ˜„ lagipun jatuh cinta dgn barang2 d lazada tu 😍 btw, cantik header baru sis Awa 😘

    ReplyDelete
  10. Hahaha thank you sebab perkenalkan mai dengan Sho[back ni. Jom shopping sakan lepas ni.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.