Full Edit Blog Untuk Husniey Husain - SISHAWA DOT COM

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

3 Apr 2017

Full Edit Blog Untuk Husniey Husain

Inilah mesej yang di hantar oleh Che Engku Husni, pemilik kepada blog HUSNIEY HUSAIN.
Husni mahukan sebuah blog yang simple dan kemas daripada kombinasi warna hijau dan pink. 

Pemilihan warna tersebut telah di pilih oleh Husni sendiri manakala soal designnya pula Husni telah serahkan semuanya pada aku.

Selepas beberapa hari meluangkan masa bermain dengan coding, akhirnya.... rupa baru untuk blog Husni telah berjaya aku siapkan. Seperti biasa, aku memang risau yang amat sangat setiap kali submit untuk kali pertama pada costumer tapi syukurlah Husni terus cakap okay dan dia amat berpuashati kerana design tersebut telah berjaya menepati ciri-ciri yang dia idamkan.

Pendapat awak pula macamana?
Okay ke tidak?



Syukurlah, misi edit blog untuk Husniey telahpun berjaya.
Klik SINI untuk lihat secara langsung

Jika ada di antara awak semua di luar sana yang berminat untuk berkerjasama dengan sis, tak kisahlah samada untuk mendapatkan servis edit blog, iklan produk atau review event, sila hubungi sis melalui email di rosebirumuda@gmail.com atau pun tinggalkan saja inbox di facebook INI

p/s:
Dah join contest sis ke belum ni? Lekas-lekas join ye sebabnya ada banyak hadiah menarik sedang menanti >> JOIN KAT SINI <<

10 comments:

  1. cantikk..tak sangka hijau dan pink tu menjadi kombinasi warna yg menarik
    singgah pagiii

    ReplyDelete
  2. Cantik awa design...
    Kombinasi menarik..

    ReplyDelete
  3. Wah blog husniey berwajah baru 😘

    ReplyDelete
  4. cantik...simple tapi cantik..

    ReplyDelete
  5. Cantikk sangat.. Thank you sis Awa =')

    ReplyDelete
  6. Kemas sis design, Alhamdulillah, kalau customers puas hati memang rasa lega kan...

    ReplyDelete
  7. cantik sis, macam blog sis ni kemas

    ReplyDelete
  8. hijau turqoise + pink memang masuk sis :D sebab sy jenis yg suka mix kan colour

    ReplyDelete

Post Top Ad

Responsive Ads Here