Full Edit Blog Untuk Kay Miey - SISHAWA DOT COM

Breaking

Post Top Ad

Post Top Ad

26 Apr 2017

Full Edit Blog Untuk Kay Miey

KayMiey merupakan blogger lelaki ke dua yang hubungi aku untuk minta bantuan edit blog. Actually aku ni bukan pandai sangat bab blog lelaki tapi aku cuba sedaya yang aku termampu. Kalau kurang ciri macho nya, sis mohon maaf awal-awal dari hujung rambut sampai hujung kaki ye. 

KayMiey mahukan sebuah blog yang boleh melambangkan dirinya sebagai seorang photographer. Manakala warna yang di pilih oleh KayMiey adalah purple gelap dan merah terang. Memang kontra habis warna blog ni.

KayMiey juga mahukan sebuah blog yang simple, kemas dan bersih. Lepas berbincang itu dan ini akhirnya aku berjaya juga siapkan sebuah blog untuk beliau. Actually blog ni dah siap beberapa hari lepas cumanya baru boleh di pasang malam ini sebab baru-baru ni aku tak dapat nak masuk ke email KayMiey, baru malam ni berjaya. Fuhh lega!! 

Tapi, aku terlewat juga beberapa hari dari tarikh asal yang di janjikan dengan Kay Miey hari tu sebabnya sebaik saja sampai turn Kay Miey aku pula asyik tak sedap badan. Bila tak sedap badan memang tak kuasa nak bermain dengan code. Kalau paksa diri juga mesti hasilnya teruk jadi aku ambil keputusan untuk berehat je dulu lepas tu baru tungkus lumus siapkan blog ni. Mujurlah Kay Miey tak marah..hehe :D

Okaylah jom kita tengok wajah blog Kay Miey sebelum dan selepas....


[ SEBELUM ]


[ SELEPAS ]

Macamana okay ke tak? Untuk lihat secara langsung boleh singgah ke blog Kay Miey di sini >> http://www.kmieyabdulrahman.net/

Y

5 comments:

Post Top Ad

Responsive Ads Here