Senarai Pemenang GA 'I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA' - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

22 Apr 2017

Senarai Pemenang GA 'I LOVE BLOGGING WITH SIS HAWA'

Assalamualaikum kawan-kawan... 

Image result for the winner ismaaf ya sis lambat sikit umumkan nama pemenang. Tapi rasanya u all dah tahu sebab apa kan? Serius cakap memang pelik sikit la pembawakan kali ni, badan rasa lemah semacam. Jangan kata nak buat kerja nak makan pun tak selera. Bau nasi mendidih tak boleh, bau telur yang di masak tak boleh, bau badan suami lagilah tak boleh. Disebabkan itu tak boleh, ini tak boleh, akhirnya lebih banyak duduk berkurung dalam bilik di temani minyak cap kapak. Cobaan sungguh!! Adakah ini bermakna baby kali ini perempuan? Hahaha, mungkin tak kot. Tak payah nak taruh harapan nanti kecewa yang sakit hatinya siapa? Diri sendiri jugak! Kwang kwang kwang...

Keputusan kali ni sis buat dengan cara cabutan nombor. Best jugak bila buat keputusan guna diri sendiri ni tak payah pakai random.org. Ohya macam yang sis dah cakapkan sebelum ni, sis mencari 15 orang pemenang bertuah. 10 orang daripada cabutan nombor dan baki 5 orang pula adalah berdasarkan penulisan entry contest yang sis rasakan telah di tulis dengan sepenuh hati dan layak untuk turut menang.

Awa buat keputusan untuk minta anak-anak untuk membuat proses cabutan.




So, apa tunggu lagi... jom la kita tengok siapakah pemenang-pemenang yang bertuah tu..


'SEPULUH' PEMENANG DARI CABUTAN:

hadiah berupa 1 x NOTEBOOK tajaan May Jiee di menangi oleh >> #10* - dh beri pd penaja

hadiah berupa 1 x POPSICLE MAKER tajaan May Jiee di menangi oleh >> #17* - dh beri pd penaja

hadiah berupa 2 x  BABY HEADBAND tajaan Sis Hawa di menangi oleh >> #26-alert send & #7*

hadiah berupa 2 x SHAWL tajaan Umi Fuzy di menangi oleh >> #21* & #4* - dh beri pada penaja

hadiah berupa 2 x REVIEW BLOG tajaan May Jiee di menangi oleh: #5*, #25*- dh beri pd penaja

hadiah berupa 2 x REVIEW BLOG tajaan Sis Hawa di menangi oleh: #1* & #6* 



'LIMA' PEMENANG PILIHAN ISTIMEWA:
Hadiah : Top Up RM5 untuk tiap seorang
di taja oleh Abam Kie & Feyliez
# 13* - dh beri pd penaja
# 16* - dh beri pd penaja
# 20* - dh beri pd penaja
# 23* - dh beri pd penaja
# 33* - dh beri pd penaja


Sila Lihat Senarai Semua Peserta >> DI SINI 


Sekiranya awak adalah salah seorang daripada 15 pemenang terbabit, sila emailkan:
NAMA PENUH
ALAMAT
NO HP
NOMBOR PENYERTAAN
kepada sis di : rosebirumuda@gmail.com

Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih banyak kerana sudi mengambil bahagian. 


Image result for congratulations

23 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang. yeah!!! :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga terus dimurahkan rezeki...

    Huwaaaa... Tak dapat headband... 😭😭😭😭

    ReplyDelete
  3. wahhhh , tahniah buat para pemenang

    ReplyDelete
  4. Yeah, rezeki la namanya kepada pemenang ...
    Alahai , kesian awa ... mabuk mengandung teruk ....
    Tak apa, rehat byk2 ... nnt dah masuk bulan ke3 atau ke4,
    Hopefully hilanglah mabuk mengandung tu ....
    Cheers....

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah, saya dah email sis :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada Pemenang..
    Sedih tak dapat join, kesibukan kerja melanda.. 😢

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :D

    Semua yang join tu keep in touch ye, hihihi.

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada pemenang. Takde rezeki menang lagi. Huuu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. terpilih dlm 5 pemenang istimewa.. nanti dilah email sis ya.. thanks ya sis awa sbb pilih entry dilah.. tahniah juga buat semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  11. Tahniahh semuaaaa....

    Nona done email, ada dapat tak?
    If not, please roger ehh..huhu, nak tuntut rezeki....gteww~

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. ada jugak rezeki menang.. tq penganjur n penaja.. tahniah juga kpd semua pemenang..

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada para pememnang....

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah #13 itu Mrs. A la.... yeay! suka..suka...suka... ;-)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah. semoga semuanya murah rezeki

    ReplyDelete
  16. tahniah semua :)
    and tahniah pada awa yg menganjurkan...

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat para pemenang 😄

    ReplyDelete