Header Ads

Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

KLIK BANNER UNTUK JOIN
Assalamualaikum....

Haa hari ni nak support blogger Sii Nurul dan Diary Nie's plak. Macam ni lah kalau dah di namakan blogger kan. Lagipun syarat yang di letakkan bukannya payah pun.

1- Follow blog penganjur [ Sii Nurul & Diary Nie's ]
2- Like FB pages Sii Nurul
3- Buat entry untuk join
4- Letak banner dan backlink kembali ke blog penganjur
5- Tinggalkan link entry di bahagian komen

Haa.. kan dah cakap syaratnya mudah je.. 

Giveaway ini berlangsung bermula 25 Julai - 15 Ogos 2017. Dan senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Pemenang akan diumumkan pada 20 Ogos 2017 (Ahad),Insya'Allah.

3 ORANG PEMENANG AKAN DIPILIH melalui RANDOM.ORG.
Penenang bertuah akan menerima hadiah Coklat Ferrero rocher, Cadbury & Hersheys

So apa tunggu lagi.. jom la join ramai-ramai. Mana tahu boleh dapat dan makan chocolate free... :D

13 comments:

  1. Blogwalking dari segmen yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaway-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    Singgah blogwalking dari GA yang sama

    http://www.myarosli.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih ya join GA nie Sis Hawa :)
    di sini ada senarai peserta.. all the best and good luck!
    http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-chocolate-fan-giveaways.html

    ReplyDelete
  4. hai. blogwalking sini. all the best :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  5. Good luck. Kinah singgah dari GA sama
    http://ape-kinah.blogspot.com/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yg sama..gud luck Awa
    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen sama. gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2017/08/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.