ATIEHILMI.COM 1st Giveaway Ukhwah Kita Kerana ALLAH - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

18 Aug 2017

ATIEHILMI.COM 1st Giveaway Ukhwah Kita Kerana ALLAH

Line tenet kat rumah seharu dua ni slow betoi. Sakit hati ni. Nak tulis entry pun jadi takde semangat. Mujurlah ternampak contest yang sedang di anjurkan oleh kengkawan blogger yang lain.

Alang-alang tengah takde modal nak share entry apa kat blog kesayangan ni, ada baiknya join contest dulu lah. Mana tau ada rezeki baby dalam perut ni.. hehe
1st, aku nak join GA dari ATIEHILMI ni sebabnya tajuk giveaway dia sangat-sangat aku setujui. Ukhwah Kita Kerana ALLAH. Ya! Betul tu. Bila kita sentiasa ingat ukhwah yang di jalin ni adalah kerana Allah, barulah kita dapat berkawan dengan seikhlas hati. Takde sikap PHD, takde sikap cemburu dan khianat. Barulah persahabatan yang telah terjalin ni akan kekal sampai ke jannah. 

Manusia atas muka bumi ni padat dan ramai tapi kita boleh pulak berkawan antara satu sama lain. Bukankah pertemuan kita ni kerana Allah? 

Sebab ke dua aku nk join contest ni adalah di sebabkan syarat yang dikenakan teramatlah mudah. Bukannya kena buat apapun, just follow akaun media sosial dia je. So simple.

Walau syaratnya simple tapi hadiahnya keboom tau!
HADIAH YANG AWESOME!


So apa tunggu lagi? Kalau belum join meh la tumpang sekaki. Tarikh tamat pun dah tak lama tu. Wish me luck juga ya.. tata :D

5 comments: