Jom Dapatkan Baucer Percuma RM50 Dari PRINTCIOUS Dengan Mudah! - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

12 Aug 2017

Jom Dapatkan Baucer Percuma RM50 Dari PRINTCIOUS Dengan Mudah!

Teruja tak bila baca tajuk entry aku ni?

Aku ni lagilah teruja tadi. Ye lah baru je online, buka akaun facebook, buka inbox, eh eh ada mesej dari PRINTCIOUS. Bila baca lol dia nak kasi Baucer Percuma RM50! Aku pun apa lagi teliti lah mesej dia tu sepatah demi sepatah. Ye lah nak kena tahu juga apa syaratnya. Teruja pun tak kan sampai main tangkap muat je kot... hehe.

Bila aku baca detail dengan lebih lanjut, rupa-rupanya pihak PRINTCIOUS telah berjaya tercalon untuk SITEC Malaysia Top E-Commerce Merchant Awards. Dan sekarang ni hanya tinggal masa 4 hari saja lagi sebab tu team PRINTCIOUS sedang berusaha sedaya upaya memohon undi dari orang ramai untuk cuba memenangi anugerah tersebut.

Maka bagi sesiapa yang sudi memberi undi untuk PRINTCIOUS, mereka dengan berbesar hati ingin menghadiahkan RM50 dalam bentuk baucer dan bolehlah di gunakan untuk shopping di website mereka nanti.
SIAPA TAK NAK BAUCER FREE.. BOLEH SHOPPING :D

Aku pun teruslah tekan link yang di beri  >> SINI 

dan automatik keluarlah arahan yang perlu aku patuhi. Seperti yang telah di beritahu, memang hanya ada beberapa langkah saja yang perlu di patuhi dan caranya pun mudah sangat.




Baucer akan mula di agihkan pada 20 AUGUST 2017. 
Ehhh... nanti-nanti, ada seperkara lagi... Untuk langkah yang ke empat tu (tag rakan), itu adalah atas diri masing-masing. Pada sesiapa yang TAG 2 RAKAN, anda berpeluang untuk....
So, apa lagi tunggu... jom cepat ikut serta. Cara pun bukannya susah pun. Ingat hanya tinggal 4 hari saja lagi. Siapa lambat, kena tinggal.


7 comments:

  1. Tq share , boleh buat bantal lg kat situ

    ReplyDelete
  2. Nurul da dapat, terus gi shopping.. hehehe.. memang cantik-cantik printing diaorang :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. sis pun nk shopping baju baby kat situ ni

      Delete
  3. dah ramai blogger yg buat pasal ni. tp busyra ja belum.. baca entri dri kak awa ni tinggal lg 4 hri ye.. esok la busyra buat. hehe

    ReplyDelete
  4. Ekin buat awal lagi hihihihi dapat dalam 3 voucher

    ReplyDelete