Header Ads

mini stationery giveaway by mirzasyazwina



Sekarang tengah mood nak join contest!

Nak pulun buat entry untuk join mana-mana contest dan giveaway yang masih run. Harap-harap adalah rezeki nanti InshaaAllah.

Pada yang belum join tu, meh sini tumpang sekaki. Hadiahnya macam kat bawah ni.

Yang seronoknya hadiah ini semua hanya untuk SEORANG PEMENANG je tau! 

Moga ada rezeki di sini.. ameen :D


5 comments:

  1. good luck yea.. anyway, jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama :) Good Luck

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari giveaway yang sama...
    http://www.mialiana.com/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Powered by Blogger.