Senangnya Menjana Income Dengan HYPR - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

29 Aug 2017

Senangnya Menjana Income Dengan HYPR


Assalamualaikum....

Ualls pernah baca atau tahu tentang website ni tak? Jika ya ualls lagi advance dari aku sebabnya aku sendiri baru daftar ari ni. Haha.. Tak kisahlah daftar bila janji kita semua boleh alert akan kewujudan website ni bersama-sama.

Macam yang ualls semua sedia maklum, jadi blogger ni bukan hanya sekadar untuk menulis suka-suka tetapi juga untuk jana income buat diri sendiri dan keluarga jadi selaku seorang blogger sepenuh masa aku memang suka mencari peluang-peluang mudah dan terkini untuk menjana income tambahan. Dalam banyak-banyak website yang aku perhatikan, hati aku macam tertarik dengan website yang bernama HYPR ni.

APAKAH ITU HYPR?
HYPR merupakan platform promosi untuk jenama-jenama Malaysia yang mencari influencer (kita semua) untuk mempromosikan produk mereka. Sebagai pihak yang membantu memperkenalkan, kita akan di bayar wang berdasarkan jumlah promosi yang telah kita lakukan tu. Cara nak lakukan promosi ni tak susah mana pun..

Ualls bukannya perlu menulis entry bagai tetapi memadai dengan hanya share link promosi yang ada di dalam website HYPR ke akaun media sosial yang ualls miliki. Semakin ramai yang beri tindakbalas terhadap link tersebut bermakna semakin banyaklah pendapatan yang akan ualls berjaya miliki.

HYPR menjangkakan mampu bantu beri pendapatan tambahan sebanyak RM500 - RM2000 sebulan pada mereka-mereka yang benar-benar mahu fokus dengan kerja yang di tawarkan oleh pihak mereka ni.

LANGKAH UNTUK JANA INCOME DENGAN HYPR 
HYPR - PELUANG JANA INCOME BERSAMA

  • Daftar sebagai salah seorang ahli HYPR >> DI SINI <<
  • Share mana-mana promosi yang ada di dalam website HYPR ke facebook dan twitter
  • Boleh start kumpul income dan cashkan bila-bila masa yang ualls suka
  • Bila share ualls bukan saja membantu beri info tentang produk dan promosi terbaru yang ada di pasaran malah ualls boleh buat income untuk diri sendiri

CUBA SENDIRI HARI INI
Aku dah daftar dan dah mula cuba-cuba share link ke facebook untuk ke dua-dua promosi di bawah ni.

[ klik sendiri untuk lihat contoh promosi ]
#1 - LA SOIE SHAWLS
#2 - HYPR INFLUENCER PROGRAM

HANYA PERLU SHARE SAHAJA!
Bila check kat wallet eh eh dah ada earning yang muncul.. Walau baru sikit tapi ia telah dapat membuktikan yang website ni benar-benar boleh memberi income seperti yang telah di war-warkan.

EARNING YANG MASUK 


KESIMPULAN
Tak ada salahnya untuk kita mencuba. Lagipun kita bukannya perlu bayar sesen pun. Apa yang perlu di buat hanyalah daftar DI SINI dan share link kempen dan promosi yang ada di dalam website HYPR ke akaun facebook kita, senang sangat-sangat.. Kalau rasa leceh, anggap je yang kita sedang bantu beri info pada rakan-rakan di luar sana tentang produk dan kempen terbaru yang ada di pasaran tempatan.. bukankah tugas seorang blogger adalah untuk menyampaikan info-info terkini? =D

** I dah join! Ualls macamana?? Jom la ikut serta.. nanti boleh kita sama-sama klik klik link... 

20 comments:

  1. Replies
    1. jom jom.. nnti kita tolong klik klik link hehe

      Delete
  2. Menarik ni ..tengkiu sis awa .esok ccl dftar

    ReplyDelete
  3. Menarik ni. TQ sis Hawa. Siqah join nanti :)

    ReplyDelete
  4. Dah join, tp tak share,lg link kat fb ...
    Nak share la juga ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa napa tak share? gi share cepat.. :D

      Delete
  5. Alamak.. cam best jerk.. kene daftar jugak la cmni..

    ReplyDelete
  6. Menariknya ni sis..waahh boleh la cuba kan hee

    ReplyDelete
  7. Nice... macam shushivid gak...

    ReplyDelete
  8. Wah, menarik... malam nnt kita join. Hihi...

    ReplyDelete
  9. Waaa.. tq for share this sis awa... mau dftar skrg jugak.. :)

    ReplyDelete