Happy Giveaway By Mrs Pip - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

15 Sep 2017

Happy Giveaway By Mrs Pip


Fuhhh... mujur lagi tau... hari ni adalah hari terakhir untuk join GA Mrs Pip ni dan nasib baiklah aku sempat untuk menulis entry ni. Kalau tidak mesti takde peluang langsung untuk ikut serta.

Alang-alang tengah bercerita tentang MrsPip ni... suka untuk aku katakan yang MrsPip ni adalah salah seorang blogger yang amat peramah. Kalau update entry baru pasti akan terselit sekali dengan komen dari MrsPip. Kadangkala dia adalah orang yang pertama sekali meninggalkan komen di entry tersebut. Mudah cakap MrsPip ni memang salah seorang blogger yang aktif.

Mula-mula dulu takut juga aku nak rapat dengan MrsPip ni. Yelah, dia tu bekas engineer okay! Aku ni? Surirumah sepenuh masa je pun hahaha... tapi ternyata andaian pertama aku terhadap MrsPip benar-benar salah. Walau punya pendidikan yang tinggi dan pernah menyandang gelaran yang berpangkat besar tapi dia seorang yang cukup humble. 

Bagi yang belum kenal-kenal dengan MrsPip ni aku amat mengalu-alukan untuk korang singgah dan kenal-kenal dengan beliau. 

Pada semua yang mengambil bahagian di dalam contest ini aku ucapkan selamat berjaya!!


5 comments:

  1. Yeah...join juga kawan blogger tersayang ni...
    thanks join tau ...gudluck..
    Alamak, kembang kempis hidung ni awa stori mori pasal kita pula..
    Ala, engineer ke tak, semua sama saja bg mrs pip, no pilih2 bulu ...
    Kita kawan harus ikhlas, barulah persahabatan kekal terjalin, tak gitu?
    Hehe .... awa, saranghae!

    ReplyDelete