Senarai Pemenang Merdeka LAZADA Contest 2017 - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

26 Sep 2017

Senarai Pemenang Merdeka LAZADA Contest 2017




Assalamualaikum ualls...

Aku gerenti ualls ingat lagi contest terbaru yang di anjurkan LAZADA sempena kemerdekaan baru-baru ni. Aku pun ada turut serta juga cumanya aku jadi tertanya-tanya bilalah result keputusan akan keluar.


Di sebabkan tak sabar nak tahu siapakah pemenangnya, maka aku pun ambil keputusan untuk email pada pihak pengurusan LAZADA beberapa hari yang lalu.


Dan alhamdulillah... hari ini aku dapat email pembalasan daripada LAZADA berserta dengan senarai semua pemenang.. 


Pemenang utama - SAHBANU - aku kenal!! tahniah Banu :D 
Pemenang ke dua - AZLIANA - pun aku kenal!! tahniah Lea Azleeya :D
Pemenang ke tiga - ZAKIAH HANUM , AIMAN - juga aku kenal!! Tahniah awak berdua :D

Aku?? Uwaaaa aku tak menang kali ni.... sedihhhh tau... tak apalah, janji keputusannya sudah pun di umumkan. Tahniah semua.. apa lagi lepas ni shopping besar la.. 

24 comments:

  1. Sha pun baru dapat email pengumuman pemenang.. Tahniah buat yang menang..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih sudi tinggalkan komen Ai =D

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih sudi singgah blog sis ya Rabia

      Delete
  4. thanks sis, saya pun baru dapat email tu, tak sangka boleh menang, Alhamdulilah, rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama Banu... TAHNIAH!! 1ST PRIZE tu..

      Delete
  5. xpa sis awa, jgn risau rezeki coming soon tu... tahniah pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. takpe takpe kita tunggu next contest! =D

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih sudi singgah blog sis hawa ya Haslina

      Delete
  7. Tahniah korang.... bestnya dpt shopping freee.... belanja gambar tau bila shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. belanja gambar je yang boleh kan Liez.. haha

      Delete
  8. alhamdulillah dan tahniah kepada semua pemenang.Untuk sis awa.. adalah tu nanti, rzeki lain menyusul.. sabar tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Ina Aura.. takpe dah pernah menang juga sebelum ni..

      Delete
  9. Xde rezeki jugak kali ni dengan Lazada. Tahniah pada semua pemenang!😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe cikrenex.. kita cuba next contest! =D

      Delete