SUPPORT ME!! POKUCU CONTEST - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

15 Sep 2017

SUPPORT ME!! POKUCU CONTEST

Assalamualaikum ualls...

Hari ini 15 SEPT 2017 dengan rasminya bermulalah sebuah contest yang bertajuk SUPPORT ME!! POKUCU di dalam blog aku ini.

Contest ini diadakan adalah untuk menyampaikan salam perkenalan daripada seorang blogger yang baru saja menjerumuskan diri di dalam dunia blogging yang kita diami ni. Beliau yang aku maksudkan adalah POKUCU.

Apabila aku bertanyakan pada POKUCU, apakah hadiah yang ingin di sediakan untuk para pemenang contest ni? Dengan berbesar hatinya POKUCU memberitahu yang dia sangat-sangat berminat untuk menanggung kos pembelian sebuah domain (dot.com) berserta dengan kos pemasangan dan yurannya sekali selama setahun kepada seorang pemenang utama. Bukan tu jer, POKUCU juga meminta aku untuk menyiapkan design keseluruhan ke atas blog pemenang bertuah terbabit. Tergamam jugalah aku masa tu. Ye lah, ini bukannya hadiah yang calang-calang dah ni.. hahaha..

Selain daripada tu POKUCU turut berbesar hati untuk menyumbangkan hadiah sampingan untuk dua orang lagi pemenang yang bertuah. Jadi, secara ringkasnya POKUCU mencari TIGA ORANG PEMENANG UTAMA untuk menerima ke tiga-tiga hadiah teratas yang di sediakan olehnya ini.

NANTI!!! TUNGGU DULU....
Seandainya contest ini mendapat sambutan hangat dan berjaya meraih sehingga 100 penyertaan... maka POKUCU akan menambah sebanyak 20 hadiah misteri sebagai  hadiah saguhati untuk di menangi oleh para peserta.

Haaa.... best tak? Ini bermakna, makin ramai yang join maka makin banyaklah peluang ualls untuk menang...

Link Url Banner : goo.gl/y9EP4B

Copy short URL
Macamana? Berminat tak?
Seandainya berminat, ualls boleh sertai contest ini dengan memenuhi segala syarat-syarat yang telah di tetapkan di bawah ini... jangan risau, syaratnya mudah jer..

SYARAT-SYARAT
  • 1 - Follow blog POKUCU.COM , SISHAWA.COM dan SISHAWADESIGN
  • 2 - Like fanpages rasmi POKUCUDOTCOM dan SISHAWADOTCOM 
  • 3 - Follow IG @Kaymieyarahman
  • 4 - Buat sebuah entry yang bertajuk SUPPORT ME!! POKUCU Contest 
  • 5 - Letakkan banner di atas ke dalam entry terbabit dan berikan pendapat, ulasan atau apa saja kata-kata yang bernas terhadap blog POKUCU.COM dengan seikhlas hati mengikut kreativiti masing-masing.
  • 6 - Publish entry terbabit dan tinggalkan link entry berserta dengan email di ruangan komen post ini.

CARA PEMILIHAN PEMENANG
Para pemenang akan di pilih sepenuhnya oleh PokUcu sendiri dengan mengambil kira semua syarat-syarat yang telah di tetapkan tadi. Make sure ualls betul-betul follow semua syarat yang di tetapkan tu  yer sebabnya memang kami berdua akan check satu persatu... Sekiranya blog ualls sudahpun mempunyai domain, ualls masih boleh ikut serta untuk cuba memenangi hadiah untuk tempat ke dua, ke tiga dan saguhati.

TARIKH PENYERTAAN
Contest ini akan berlangsung dari 15 Sept 2017 sehingga 15 Oktober 2017.

TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG
Para pemenang akan di umumkan pada 20 OKTOBER 2017 - 25 OKTOBER 2017, InshaaAllah.

Jom sama-sama kita support POKUCU dan semoga dengan adanya contest ini akan dapat mengeratkan lagi tali silaturrahim di kalangan kita semua sesama blogger.

GOOD LUCK!! =D
 

43 comments:

  1. Ok awa, nnt mrs pip join.. aiseh, hadiah best2..
    Pokucu ni mrs pip mmg dah follow, rajin dia update blog selalu ...

    ReplyDelete
  2. wahhh kena join ni nanti insyaAllah

    ReplyDelete
  3. http://seindahcerita.blogspot.com/2017/09/support-me-contest.html

    ReplyDelete
  4. http://www.mrspip.com/2017/09/support-me-contest.html

    join.

    ReplyDelete
  5. Macam menarik ni inshaAllah nanti sy join

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah Shad join. 💓👍💕

    ReplyDelete
  7. JM join https://belogsjm.blogspot.my/2017/09/support-me-contest-15oktober2017.html

    ReplyDelete
  8. JM join https://belogsjm.blogspot.my/2017/09/support-me-contest-15oktober2017.html

    email : 840301j@gmail.com
    ig / fb : jmbelogs
    fb pages : jmbelog84

    ReplyDelete
  9. Nia join sis :)

    http://nia-emkay.blogspot.com/2017/09/blog-support-me-contest.html

    email: nurulhawadah@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. saya dah join ;) http://azietaqniza.blogspot.my/2017/09/support-me-contest.html

    ReplyDelete
  11. saya join..

    http://puankuci.blogspot.my/2017/09/support-me-contest.html

    ReplyDelete
  12. Aira dah join.

    https://eyranasrin.blogspot.my/2017/09/support-me-contest.html

    ReplyDelete
  13. gee join!

    http://www.sisgee.com/2017/09/support-mepok-ucu-contest.html

    email : sisgee1985@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum, saya join ya! :D

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  15. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, saya join dan support contest nie..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    Emel : starlavender.luna@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  18. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html
    Email : coklat.funky@gmail.com

    ReplyDelete
  19. dah join :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  20. Bismillahhirahmannirrahimmm...
    Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  21. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  22. joined contest

    http://www.helloaiman.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    | helloaiman |

    ReplyDelete
  23. https://nonontruestory.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    Noni dtg join !! Salam kenal

    ReplyDelete
  24. salam..sy join..hehe

    http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  25. sha join ye :)

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html
    email : shfyqhazhr@gmail.com

    ReplyDelete
  26. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    email: mulan.banu@gmail.com

    ReplyDelete
  27. http://milzah89.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    hamba dengan rasa rendah diri p join sekali.

    ReplyDelete
  28. Bismillahirrahmanirrahim,, Saya datang join sis! Moga ada rezeki.

    http://missobsesi.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  29. done join https://cikash.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  30. Join yer....

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    Email: annurbe.noor@gmail.com

    ReplyDelete
  31. allhamdulillah... join
    http://www.sheilainspire.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html
    ceciliawoqhz@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Salam,

    saya juga join!
    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  33. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  34. JOIN !

    http://mushyzaini.blogspot.my/2017/09/support-me-giveaway.html

    nurmusfirah1999@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Done, semoga ada rezeki, AMIN

    http://nonasani.blogspot.my/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  36. singgah

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  37. lokman join...
    http://www.hakimramli.com/2017/09/support-me-pokucu-contest.html?m=1

    Email: hakimlokmanpro@gmail.com

    ReplyDelete
  38. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/10/support-me-pokucu-contest.html
    sayidahnapisah65@gmail.com

    ReplyDelete
  39. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  40. CCL Join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    Email:virgoyana61@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. join ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete
  42. Join

    https://suzlinazreena.blogspot.com/2017/10/support-me-pokucu-contest.html

    ReplyDelete