Cara Tunaikan Duit Dari SushiVid - SISHAWA DOT COM

Breaking

Post Top Ad

11 Oct 2017

Cara Tunaikan Duit Dari SushiVid

Assalamualaikum.. hi ualls ualls semua...
Sedar tak sedar dah kali ke tiga aku buat pengeluaran duit dari SuhsiVid ni. Pengeluaran ni aku buat pada 05.Oct yang lepas dan alhamdulillah hari ni dah pun berjaya mendapat ke akaun bank. Yeszzz!! Nak kata banyak sangat tu idak ler... hanya RM69 je... tapi, kira okay la tu kan?? Siapa nak bagi mudah-mudah ye tak?
PENGELUARAN BONUS KALI KE TIGA


Kalau di hitung semula dari awal, ini bermakna aku dah berjaya kumpul lebih daripada RM150.
Pengeluaran pertama >> RM45 (SINI)
Pengeluaran ke dua >> RM50 (SINI)
Pengeluaran ke tiga >> RM70

Kat sini aku nak ajar ualls cara-cara untuk cashkan duit dari akaun SushiVid ualls tu.. macam yang dah pernah aku bagitau sebelum ni, kalau ada walau hanya RM10 pun dah boleh cashkan dan caj yang di kenakan hanyalah RM1 saja ye... Jadi kalau dalam akaun ualls tu ada duit, jom la follow step di bawah ni.


CARA MEMBUAT PENGELUARAN DUIT DI SUSHIVID
  • Login ke akaun SuhsiVid ualls kemudian pergi ke bahagian MY WALLET
  • Ualls klik pada bahagian PAYOUT REQUEST. Sila rujuk gambar di bawah ni.

STEP 1

  • Lepas tu akan terus keluar macam gambar Step 2 kat bawah ni. Ualls terus klik di bahagian okay tu ye... 

STEP 2

  •  Sekarang ni ualls kena tick dan pilih pada beberapa bahagian macam yang di tunjukkan pada gambar di bawah ni.... 

STEP 3

  •  Mudah je kan? Akhir sekali boleh la view untuk lihat segala detail yang berkaitan.

FOLLOW ARAHAN PADA GAMBAR

  •  Bila dah klik untuk view, maka akan keluarlah satu resit online macam kat bawah ni. Di resit tu ada di tunjukkan segala detail yang berkaitan. Ualls boleh check semuanya samada betul atau salah.

RM70 - caj RM1 = RM69

  •  Bila dah buat pengeluaran maka jumlah duit terkumpul di dashboard akan menjadi kosong semula... huhuhu.. kalau nak kena kumpul balik la...

AKAUN TERKINI.... KOSONG BALIK DAH!!

  • Ohya, kalau ualls baru jer nak buat pengeluaran ni utk pertama kali,... ualls akan mendapat email daripada wakil pihak SushiVid untuk memberi gambar IC melalui email tau. Ini untuk dijadikan pengesahan bahawa number akaun bank tu memang sah dan betul ualls yang punya. Lepas dah sahkan, maka bolehlah terus buat pengeluaran dari masa ke semasa tanpa sebarang masalah.

Alhamdulillah... hari ni dah pun masuk duit bonus yang telah aku mohon ni ke akaun bank. Tak rugi pun join Sushivid ni sebabnya aku bukannya perlu bayar sesen pun. Apa yang perlu di buat hanyalah join sebagai ahli kemudian decide samada nak jana income secara referral ataupun secara influencer (job review).

Pada ualls semua yang sudah berdaftar, tahniah di ucapkan dan pada yang belum lagi berdaftar boleh terus daftarkan diri ualls tu kat >> SINI <<

GOODLUCK!!


11 comments:

  1. mula-mula rasa ragu bagi gambar ic tu.. tapi bila dah cuba.. yess...happy gila dapat cashout.. yeyeahh.. Semoga rezeki kita melimpah ruah sis awa..

    ReplyDelete
  2. tq atas perkongsian,,baru jer daftar acc aritu..hehehe

    ReplyDelete
  3. semoga sukses selalu awa ...
    tak sabar nak baca entry novel awa seterusnya ...

    ReplyDelete
  4. murah rezeki awa....doakak kak lin ye hihi

    ReplyDelete
  5. http://www.mrspip.com/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    mrs pip tag awa ...

    ReplyDelete