Eva Essentials FREE Giveaways - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

31 Oct 2017

Eva Essentials FREE Giveaways

Assalamualaikum ualss.... hello hello di sana.

Terus terang aku ni kan cukup suka dengan produk percuma cuma sebelum ni aku tak sempat nak follow semua produk percuma terbaru yang ada di pasaran  yang sedang di buka untuk umum. Frust juga kengkadang tu sebab bila nak mohon je, alih-alih promosi dah tamat! Aduh asyik melepas jer...

Jadi kali ni aku nekad! Aku nekad mahu luangkan sedikit masa untuk follow dan update barangan percuma terkini ni di blog ku yang tercinta. Bukan blog ni ye tapi blog aku yang nombor dua >> SISHAWADESIGN.COM. Sekarang ni aku dah mula share produk-produk percuma yang still available kat sana. So lepas ni ualls pun boleh mohon sama-sama supaya kita dapat grab barangan sample percuma ni beramai-ramai. At least, bukan hanya dapat tahu barangan terbaru yang ada di pasaran bahkan dapat jimat sedikit duit belanja. Okay la tu kan?

Alang-alang tengah bercerita tentang produk percuma, ni ada satu lagi kempen terkini. Kali ini daripada sebuah jenama barangan cottonpad dan liner. Produk baru ni tau!! Baru nak start buat prelaunch. Produk ni juga di katakan di buat menggunakan cotton sepenuhnya tanpa sebarang bahan dan wangian yang terlarang dan merbahaya. Mudah cakap berasaskan bahan-bahan organik 100%.

Eva Essentials FREE Up to 12 boxes of organic cotton pads, liners, or tampon Pad Giveaways


Yang makin awesome, apabila kita sign up pihak Eva Essentials akan kasi satu link. Sekiranya ualls share link tersebut ke mana-mana media social dan ada yang klik atas link tersebut untuk sign up, maka makin banyaklah jumlah produk Eva Essesntials ni yang akan sampai ke tangan ualls tu.


  • Perkenalkan 5 rakan > dapat 1 box
  • Perkenalkan 10 rakan > dapat 2 box
  • Perkenalkan 25 rakan > dapat 5 box
  • Perkenalkan 50 rakan > dapat 12 box

Rasanya tak salah kalau kita mencuba kan? Mana tahu ada rezeki... lagipun bukannya susah sangat pun.
  1. Klik Link Ini >> https://prelaunch.evaboxes.com?kid=J59VX
  2. Isikan email sendiri dan klik ENTER
  3. Share ke mana-mana media social untuk memberitahu perkara ini kepada rakan yang lain.


Then ualls boleh la lawat link ualls tu untuk check jumlah rakan yang telah berjaya diperkenalkan dari masa ke semasa. Kemudian hanya perlu nantikan produk yang akan di hantar secara percuma  sehingga ke depan pintu rumah ualls nanti..

Apa tunggu lagi jom lah kita cuba sama-sama... baik mencuba dari hanya lihat saja.. tak gitu kengkawan =D

8 comments:

  1. Wah menarik ni sis awa. Boleh try nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis dh mohon dah ni.. CR boleh try request gak dan umumkan kat blog. Mana tau rezeki dpt sampai 12 kotak :D

      Delete
  2. nak cuba jugak laa! hihihi..trmksh sis awa

    ReplyDelete