LANAFIRA Semakin Di Gilai - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

1 Oct 2017

LANAFIRA Semakin Di Gilai

Assalamualaikum, hi....nama saya adalah LANAFIRA 
LANAFIRA - cantik nama tu tapi ualls kenal tak siapa Lanafira ni? Hanya dengan melihat sosok tubuhnya dari belakang dengan bertemankan pemandangan yang indah tu pastinya dah boleh buat kita semua jadi semakin tertanya-tanya kan?

Tapi... Lanafira yang di maksudkan ni bukanlah seorang manusia sebaliknya ia adalah nama salah satu jenama pakaian muslimah yang semakin hangat di perkatakan oleh para pembeli pakaian online sekarang ni.

Gambar di atas tu bukan untuk memperkenalkan tuan punya tubuh tetapi ia adalah untuk memperkenalkan pakaian yang di pakainya di bawah jenama Lanafira ini. Cantik kan? So sweet!! Aku pun suka dengan dress labuh yang sebegitu. Lawa sangat-sangat.


LONG DRESS ni di beri nama Melissa dan ianya hanya ada di jual di dalam website Lanafira sahaja ya. Lanafira ni macam tau-tau je yang aku ni suka dress yang ada perincian ruffle ruffle. Bila melaram dapat lah berangan macam ala-ala princess sekejap kan.. hehe...
Semua warna nampak cantik, rasa macam nak grab ke tiga-tiganya sekali !
Selain dari LONG DRESS, Lanafira turut menyajikan pelbagai lagi koleksi pakaian yang lain seperti....


contoh design Baju Kebaya Moden dari Lanafira
Contoh design baju peplum dari Lanafira
 Kenapa aku mahu memilih LANAFIRA?

  • Cantik
  • Ada kualiti
  • Design yang terkini
  • Harga berpatutan
  • Punya personaliti dan gaya
  • Warna yang menawan
  • Mesra wudhu
  • Breasfeeding friendly
LANAFIRA... indah nama cantik rupa!!
Apa pendapat ualls?? Okay ke tidak si Lanafira ni? Kalau ualls rasa hati tu telah di tawan sebagaimana yang telah terjadi pada aku ni.. ualls boleh amik tahu lebih lanjut tentang Lanafira di:

website : www.lanafira.com
Fb pages : www.facebook.com/lanafiraofficial
Instagram : @lanafiraofficial

Jom shopping di LANAFIRA

7 comments:

  1. Cantik! adik saya pasti suka gaya macam ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis paling suka dress melissa tu.. =D

      Delete
  2. Cantik la kebaya tu . Blocking colour . Kejap lagi mesti cuci mata

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini dik...wahh...cantik semuanya..suka tengok...

    ReplyDelete