SENARAI PEMENANG CONTEST POKUCU.COM - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

18 Oct 2017

SENARAI PEMENANG CONTEST POKUCU.COM

Assalamualaikum ualls...

Pejam celik pejam celik, tamat sudah contest yang di anjurkan oleh Pokucu.Com di blog aku yang tak sepertinya ni. Penyertaan telah di terima daripada hampir 40 orang blogger. Terima kasih banyak pada semua yang mengambil bahagian.

Sebagaimana yang ualls dah tahu. Hadiah yang di tawarkan oleh Pokucu bukannya calang-calang. 

1st prize : DOMAIN + FULL BLOG MAKOVER
2nd prize : FULL BLOG MAKEOVER
3rd prize : Gebu SkinCare Set bernilai RM40

Kalau ikutkan hati, aku sendiri nak join tapi apakan daya tak leh.. Ke tiga-tiga pemenang di pilih oleh PokUcu sendiri dan terus terang semua peserta hebat-hebat belaka sampaikan PokUcu sendiri ambil masa untuk menentukan siapakah yang paling layak untuk menang!!

Bila PokUcu hubungi aku untuk beritahu siapakah pemenang tadi, aku sendiri jadi berdebar-debar tau... =D

Bayaran untuk aku uruskan DOMAIN & DESIGN untuk pemenang pertama dan ke dua pun PokUcu dah jelaskan.. cuma tunggu masa untuk di siapkan saja pada si pemenang.... hebat betul PokUcu kita ni!! Syabas syabas....
BAYARAN UTK HADIAH PEMENANG PERTAMA DAN KE DUA
Hadiah untuk tempat ketiga, PokUcu sendiri akan poskan pada beliau....
TENGOK KOTAK JE DULU YE... PRODUK SEBENAR PAKUCU AKAN POSTKAN NANTI 

             AND THE WINNER IS...............

JENG!

JENG!

JENG!





[ PEMENANG PERTAMA ]
1st prize : DOMAIN + FULL BLOG MAKOVER
Facebook : Nisha Nisrina



[ PEMENANG KE DUA ]
2nd prize : FULL BLOG MAKEOVER
Facebook : Lyana Rohazi



[ PEMENANG KE TIGA ]
3rd prize : Gebu SkinCare Set
Facebook : Noor Maizan



Pada yang tidak berjaya jangan sesekali berputus asa. Nanti ualls boleh cuba lagi di contest-contest yang akan datang. Ini pun rasanya PokUcu akan sponsor untuk contest yang lain pula.. Nak tahu bila dan di blog yang mana.. kita sama-sama nantikan pengumumannya di blog PokUcu okay! :D

Terima kasih Allah
Terima kasih PokUcu
Terima kasih semua rakan bloggers

33 comments:

  1. Wahh..tahniah pada semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. Jutaan terima kasih pada semua yang join contest giveaway dari http://www.pokucu.com/ , pok ucu amat hargai semua jasa anda semua, komen2 dan pendapat sangat2 positif untuk menaik taraf blog pok ucu...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..yeay dpt skincare.. Harap boleh comel balik sbb skrg muka tengah breakout, haha.

    Tak de rezeki nak merasa hasil editan sis Hawa, tahniahhh pemenang satu dan dua. Jeles iols.

    ReplyDelete
  4. Tahniah.
    Lps ni ada contest boleh la join 😃

    ReplyDelete
  5. thniah pd para pemenang!daebak!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah . Ada rezeki untuk menang . Tengkiu untuk pokucu & sis awa pilih CCL sebagai pemenang

    ReplyDelete
  7. Wahhh ... Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja ... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Tahniahhh yg berjaya... blm rezeki lg nak menang

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. yeayy.. tahniah kepada smua pemenangggg..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, terima kasih PokUcu dan SisHawa! Dan tahniah juga kepada pemenang yang lain :D Hati masih berdebar-debar lagi ni huhu T.T

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  13. untung dapat domain dan makeover blog free. tahniah

    | helloaiman |
    | Jana Bitcoin |

    ReplyDelete