COMEL BLOGGER CONTEST - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

15 Nov 2017

COMEL BLOGGER CONTEST


Assalamualaikum ualls..
Cer tengok banner kat bawah ni, comel kan? Aku sendiri naik geram dengan hasil sulaman yang di buat oleh team #sulamancomeldotcom. Yang membuatkan aku bertambah geram apabila aku sendiri tak boleh nak join contest ni.. aduhai.. melepas... huhu...

Tapi tak mengapalah, yang penting ualls kat luar sana boleh join untuk rebut hadiah-hadiah comel yang di tawarkan oleh Kak Noor, pengasas kepada team SULAMAN COMEL ni.

Link banner >> goo.gl/AyXCt7

Contest ini di adakan bersempena dengan ulangtahun kelahiran KakNoor pada 26 November nanti dan tanpa perlu membuang masa, meh sini aku terangkan hadiah dan syarat-syarat ringkas yang perlu di patuhi untuk join contest ni.


HADIAH YANG MENANTI
1 helai tuala sulaman nama tiap seorang untuk LIMA ORANG PEMENANG!




PEMILIHAN PEMENANG
Para pemenang akan di pilih oleh Kak Noor sendiri dan keputusannya akan diumumkan pada 26 NOVEMBER 2017 nanti.


SYARAT-SYARATNYA:

1- Buat satu entry yang bertajuk COMEL BLOGGER CONTEST, masukkan banner di atas dan backlink kan semula ke entry ini.

2- Follow ke tiga-tiga blog ini..
www.sulamancomel.com     www.sishawa.com    www.sishawadesign.com 

3- Berikan ucapan Happy Birtday untuk Kak Noor pada ruangan komen di post ini > http://www.sulamancomel.com/2017/11/comel-blogger-contest-with-sishawacom.html

4- Follow ke dua-dua akaun IG ini (jika ada akaun Instagram)
  @Sulaman_Comel        @Awadah_SisHawa 

5- Like fanpages ini di Facebook...
SulamanComel    SisHawa.com

6- Publish entry dan tinggalkan link url di bahagian komen post ini.

Jom join beramai-ramai... mana tahu ualls lah pemenang yang di cari :D


SEMAK SENARAI PESERTA >> DI SINI <<

38 comments:

  1. https://robiahtul.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contes.html

    ReplyDelete
  2. https://kaymiey2428.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  3. AWA,
    kita join jugak eh
    http://www.kisahsidairy.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  4. Ok done sishawa.

    http://www.ehlisa.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  5. comelnya haha nanti nak join lah!

    ReplyDelete
  6. Good luck kak Sishawa. Selamat bersegmen. :D

    ReplyDelete
  7. dah join wa..

    http://herneenazir.com/2017/11/16/comel-blogger-contest/

    ReplyDelete
  8. AKAK JOIN CONTEST

    https://sofiyahasya.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  9. Ai join..

    http://aisyaismail.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  10. Liez join
    http://deariescouple.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  11. http://www.mrspip.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    mrs pip join. hampir terlepas pandang GA awa ni. nasib nampak. hehe.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, saya join..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  13. gee join!

    http://www.sisgee.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum..
    sis hawa.. dilah join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...

    Join :)
    http://www.namcomel.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  16. http://pipiemierul.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  17. join! http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  18. http://www.opzzpinky.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  19. TENGKUBUTANG JOIN YEA..
    http://www.tengkubutang.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  20. done join


    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  21. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  22. https://messarah.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  23. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  24. Aslm awa.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2017/11/sulaman-blogger-contest.html?m=1

    ReplyDelete
  25. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contes.html

    ReplyDelete
  26. mek join ni hawa..

    http://ajussix.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  27. done :)

    http://colouroflifek.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  28. done join

    https://cikash.blogspot.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  29. Ccl join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  30. jm JOIN

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  31. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  32. HI AWA....AKK DAH JOIN
    http://www.linliena.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  33. join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  34. joined

    http://lienliedot.blogspot.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

    ReplyDelete