HIGHLIGHT

14 Jan 2018

HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM - BLOGGER CONTEST

Assalamualaikum ualls... hai hai di sana... di sini nak beritahu... bertarikh pada 14.01.2018, genaplah usia blog ini setahun. Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi, berjaya juga menempuh tahun yang pertama sebagai salah seorang penulis blog di Malaysia.

Maka, untuk memeriahkan lagi situasi ni, di sini akan anjurkan satu contest khas untuk ualls semua. Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia. Hadiah yang telah di sediakan oleh pihak penganjur untuk kali ini adalah sangat-sangat lumayan. Antaranya, WANG TUNAI $$$ dan lain-lain hadiah sampingan yang menarik dan best!!

Seramai 10 PEMENANG akan di cari, dan setiap peserta yang mengambil bahagian akan di masukkan ke dalam bloglist blog ini untuk sepanjang tahun 2018.



SYARAT UNTUK MENYERTAI
1. Buat entry yang bertajuk - " HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "

2. Follow blog SIS HAWA dan SISHAWA DESIGN

3. WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ( klik icon untuk follow, akan di check ) :



4. FOLLOW INSTAGRAM SPONSOR ( jika ada akaun IG ) :

5. Copy paste ( Ctrl + C ) semua code di bawah ini dan masukkan ke dalam entry tersebut.

www.sishawa.com

Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untuk memeriahkan lagi suasana dengan menyertai contest HAPPY BIRTHDAY SIS HAWA DOT COM yang awesome!

Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia dan hadiah yang di tawarkan adalah sangat-sangat lumayan. Antaranya, WANG TUNAI $$$ dan lain-lain hadiah sampingan yang menarik dan best!! Seramai 10 pemenang akan di cari dan hadiah akan di tambah sekiranya jumlah peserta berjaya melepasi sasaran yang telah di tetapkan. Yang lebih menariknya lagi, semua peserta yang mengambil bahagian akan di masukkan ke dalam bloglist SISHAWA.COM untuk tahun 2018.  


SYARAT UNTUK MENYERTAI
1. Buat entry yang bertajuk - " HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "

2. Follow blog SIS HAWA dan SISHAWA DESIGN

3. Follow semua blog dan IG milik sponsor yang terlibat dengan contest ini:

FOLLOW BLOG ( Wajib!! klik icon untuk follow) :


FOLLOW INSTAGRAM (jika ada akaun IG)

6. Publish entry dan tinggalkan URL ENTRY , URL IG berserta EMAIL ke ruangan komen di bawah.

7. Jangan lupa Share entry contest ini ke facebook masing-masing berserta dengan hashtag #sishawadotcom . untuk mengajak rakan-rakan yang lain

Senarai semua hadiah akan di umumkan dalam masa yang terdekat. Yang pasti, hadiah untuk contest kali ini akan ada wang tunai $$$$ untuk di rebut. Tunggu apa lagi, jom join segera beramai-ramai.


CONTEST AKAN TAMAT PADA : 08 FEBRUARI 2018


6. Publish entry dan tinggalkan URL ENTRY serta EMAIL pada ruangan komen di bawah.

7. Bagi yang tidak ada akaun Instagram, harus Share entry contest ini ke wall facebook sendiri berserta dengan hashtag #sishawadotcom


CONTEST AKAN TAMAT PADA : 08 FEBRUARI 2018



Nota Tambahan:
  • Semua peserta akan terus di masukkan ke senarai bloglist 2018
  • Senarai semua hadiah akan di umumkan dalam masa yang terdekat. 
  • Pihak sponsor juga boleh turut mengambil bahagian
  • Pemenang akan di umumkan pada 10 @ 11 FEB 2018, InshaaAllah
  • Pemilihan pemenang akan di buat oleh SisHawa sendiri secara langsung (video).
  • Keputusan pemenang akan turut di kongsikan melalui blog dan FB
  • Pemenang akan di hubungi melalui email masing-masing

53 comments:

  1. join...

    http://www.sheilainspire.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    emel: ceciliawoqhz@gmail.com

    ReplyDelete
  2. saya join..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com_13.html

    emel : nurulbaidurah055@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Hana join ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    emel : farhanaidrus50@gmail.com

    Done! follow semua syarat! :)

    ReplyDelete
  4. saya join :D

    Blog : https://farhannajafri.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html
    email : farhannajafri@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Happy birthday blog sishawa...semoga sukses sentiasa...muahhhhh....

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Awa, saya join..

    URL : http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Emel : starlavender.luna@gmail.com

    IG : https://www.instagram.com/shikinrazali82/

    ReplyDelete
  7. Join jugak... ^-^

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Email: annurbe.noor@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ReplyDelete
  9. Join :)

    https://athibe.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html

    ReplyDelete
  10. Happy BIrthday sishawa.com.. semoga terus maju lagi..
    Dilah join ya sis..

    http://www.ceriteraibu.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Sis Hawa,

    Saya join ok

    https://rodiahamir.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    email: rodiah.amir@gmail.com

    ReplyDelete
  12. joined ^^

    http://www.airanasrin.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    https://www.instagram.com/airanasrin/
    email: zuyin95@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. https://belogsjm.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com-08022018.html

    ReplyDelete
  14. https://belogsjm.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com-08022018.html
    ~ FB / IG / TW - jmbelogs

    ReplyDelete
  15. Joining..
    http://justanotherrandomchapters.blogspot.my/2018/01/10-happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    email: razanahanis@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Sis Hawa~

    sy join ya

    URL Blog : http://ciknurul23.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html
    IG : https://www.instagram.com/ciknurul23/
    Email : nurulatikayunus23@gmail.com

    ReplyDelete
  17. shida join

    http://chanchueshahida.blogspot.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ReplyDelete
  18. gee join!!

    http://www.sisgee.com/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html

    email : sisgee1985@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Cik Renex join!

    url blog : http://renex89.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    Ig : http://www.instagram.com/saidatulazreen
    email : saidatulazreen@gmail.com

    ReplyDelete
  20. http://www.opzzpinky.my/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html
    email opzzpinky@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    email:farizaatul00@gmail.com

    ReplyDelete
  22. https://cikash.blogspot.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com-blogger.html
    ig :ash.rie8506@gmail.com

    ReplyDelete
  23. kenapa wawa tak leh nak copy erk? nak share kat blog wawa sama..")

    ReplyDelete
  24. Salam kak Hawa,

    saya join sama.

    https://mommyfatih.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ig: fadhilahkamarudin

    emel: noorfadhilahkamarudin@gmail.com

    thank you =)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum sisHawa,..salam kenalan,..

    Saya dah Join,..

    http://www.herbsloves.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    email : Hervsloves@gmail.com

    Terima Kasih,.. ;)

    ReplyDelete
  26. Nieyl join juga..

    http://seindahcerita.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Emel: nieyl.puteriimpian@gmail.com

    ReplyDelete
  27. yeay dah join jugakkkk

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/01/happy-birthday-sis-hawa-dot-com.html

    email: raydahpunye@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum & Hi! :)
    http://farahanasharif.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    email: farachee@gmail.com

    ReplyDelete
  29. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Email: radhia_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. sha join!

    http://shafyqahazahar.blogspot.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    ig : shfyqhazhr
    email : shfyqhazhr@gmail.com

    ReplyDelete
  31. joined!

    blog: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    email: azahrahaman@gmail.com
    ig: azahrahaman
    facebok: nor azah rahaman

    ReplyDelete
  32. Ciktie join !!

    http://www.ciktie.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Email: snamohamad@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Mat join!'

    http://www.ayokedo.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Email: ayokedo@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Joined..

    http://sherlyanna97.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Email : sherlyanna_angiela@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Qiss join juga.

    Link: http://www.qisstiera.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html?m=1
    IG: http://www.instagram.com/qisstiera
    Emel: aira175@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com-blogger.html

    ReplyDelete
  38. 👆👆👆hanifadhlinaabdulrahman@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Saya join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    email- mulan.banu@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Saya dah join.

    http://www.khalisahazrina.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    Email: khalisahhazrina@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Join :)

    Happy Birthday sisawa

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    Email : orangevivaz@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Done join

    http://misszyaroses.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    Emel: zyaakma21@gmail.com

    ReplyDelete
  43. saya join

    URL: http://www.mariafirdz.com/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    Email: myfirdaussy@gmail.com

    ReplyDelete
  44. http://queensyanis.blogspot.my/2018/01/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    email : afiqaanissa666@gmail.com

    ReplyDelete
  45. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    email: sayidahnapisah65@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Join,..

    http://mydadue.blogspot.my/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    Email; Mydadue@gmail.com

    ReplyDelete
  47. http://www.maisarahsidi.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ReplyDelete
  48. Fuhhh hampir je terlupa pasal giveaway ni. Nasib baik sempat join lagi, hahaha.

    http://www.noormaizan.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ig : http://instagram.com/noormaizan
    email : blogmayyjie@gmail.com

    ReplyDelete
  49. DATANG SUPPORT GA SIS HAWA

    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ReplyDelete
  50. DATANG SUPPORT GA SIS HAWA

    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    IG ; http://instagram.com/irryanna
    email ; virgoyana61@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. done follow tuan rumah #353

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html

    ReplyDelete
  52. awa, saya join juga tau walaupun dah jd co-sponsor ... wah tamak haloba tetiba mrs pip ni, muehehe ....
    http://www.mrspip.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com.html
    email: sukasukasurirumah@gmail.com

    cheers.

    ReplyDelete
  53. Umi join jugak..hehe better late then never kan..

    http://www.umifuzy.com/2018/02/happy-birthday-sishawa-dot-com-blogger.html

    ReplyDelete