EllVita G-Storm 360 - Membantu Melegakan Gastrik Dan Pedih Ulu Hati

Assalamualaikum ualls... Alhamdulillah kali ni dapat mencuba sendiri satu lagi produk berasakan susu kambing keluaran jenama EllVita. Jika sebelum ni daku mencuba produknya yang bernama Vachoc , kali ni daku cuba pulak satu lagi produknya yang di beri nama G-Storm 360. Eh eh 'storm' tu bukan ribut ke? Apa kena mengena pulak susu kambing dengan ribut? Haa meh sini rapat-rapat daku nak story....


Sebenarnya produk EllVita G-Storm 360 ini memang ada kaitan dengan ribut tapi bukan ribut dari langit tu sebaliknya ribut yang berlaku pada bahagian perut di dalam tubuh badan sendiri. Mudah cakap masalah gastrik dan pedih ulu hati. Seandainya ualls punya masalah ini, aku sarankan supaya ualls cepat-cepat beli dan guna produk ni. Jom kita ambil tahu dengan lebih banyak lagi apakah kelebihan dan keistimewaan produk ini berbanding dengan produk lain di luar sana.

Produk ini didatangkan dengan DUA jenis pembungkusan iaitu
300 gram dan juga 600gram.
  • 300 gram - mengandungi 12 sachet dengan seberat 25 gram untuk setiap satu sachet
  • 600 gram - mengandungi 24 sachet dengan seberat 25 gram untuk setiap satu sachet


Produk ini bukan hanya boleh membantu masalah gastrik dan pedih ulu hati tetapi juga boleh membantu kita untuk mengatasi masalah-masalah sampingan yang lain juga. Jika disenaraikan semuanya adalah seperti yang di nyatakan di bawah ini:
  • Pedih Ulu Hati
  • Gastrik
  • Kerap Sendawa
  • Sesak Nafas
  • Badan Lemah
  • Pening dan Muntah
  • Masalah Penghadaman

Terdapat 22 jenis bahan yang digunakan termasuklah susu kambing. Kesemua bahan yang tersenarai di pilih kerana mengandungi pelbagai khasiat dan yang paling istimewanya sekali, produk EllVita G-Storm 360 ini dihasilkan hanya dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi semata-mata. Ini bermakna ianya sama sekali tidak mengandungi bahan terlarang yang boleh memudaratkan pengguna. 

22 BAHAN YANG TERDAPAT DI DALAM G-STORM 360


PRODUK YANG BOLEH DIPERCAYAI
  • Produk keluaran muslim bumiputera
  • Dijamin halal (JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/1 069-11/2012)
  • Diproses di kilang yang telah memenuhi syarat bagi pensijilan KKM & MESTI
  • Diuji secara klinikal oleh dua lab yang telah mendapat akreditasi oleh Skim Akreditasi Makmal Malaysia (SAMM)



KEISTIMEWAAN ellVita G-STORM 360'
  • Rasa pudina yang menyegarkan dan sedap
  • Diformulasikan dengan 22 makanan beralkali yang sangat baik untuk perut
  • Diperkaya dengan nutrisi penting
  • 100% Organik
  • Tanpa bau hamis
  • Tanpa campuran susu skim atau susu lembu
  • Tanpa mineral sintetik
  • Bebas dari bahan GMO (Genetically Modified Organism)
  • Tiada krimer tenusu

CARA PENYEDIAAN DAN RASA
Cara penyediaannya semestinyalah cukup mudah. Disebabkan ianya di datangkan di dalam bentuk sachet maka kita juga boleh membawanya ketika travel. Kita boleh sediakan dalam bentuk panas atau sejuk. Jika nak sejuk hanya perlu gunakan sediakan shaker dan juga air sejuk. Buka bungkusan, masukkan ke dalam gelas, tambahkan air suam/sejuk sebanyak 120ml, kacau dengan sudu dan minummmm ler... yummy yummyu... susu yang sedap dengan 22 bahan terpilih, mau tak sedap!!
Semasa tuang ni dah tak sabar nak minum kerana baunya yang amat fresh, wangi dan menyelerakan.


Sedap!!! Serius tak tipu.... memang sedap giler!! Nak bayangkan kesedapannya mudah saja.. ualls pejam mata dan cuba bayangkan sedang minum susu yang manis-manis buah dengan bau haruman pudina yang segar di hidung. Haaa itulah dia keadaannya. Sekali minum terasa nak minum lagi lagi lagi lagi lagi.... eh berapa banyak lagi daaaa.....



Kat bawah ni pula adalah sebahagian daripada testimoni pengguna yang telah mencuba G-Storm 360 ni. Jika mahukan lebih banyak testimoni, ualls boleh baca kat [SINI].




Untuk sebarang pertanyaan atau pembelian boleh hubungi melalui:
Website: www.ellvita.com
Hotline: 019-2020 911

6 comments :

  1. Memang best G-strom ni. Sejuk je lalu kt tekak...

    ReplyDelete
  2. ingredient dia mmg semuanya superb patutlah amat berkesan

    ReplyDelete
  3. ooo...bentuk serbuk yang dibancuh ye. memang senang bawak melancong ni :)

    ReplyDelete
  4. menarik ni nnati kena usha gak la

    ReplyDelete
  5. Suka rasa G-storm ni.. even tak ada gastrik, but still nak minum G-storm sebab rasa dia yang enak

    ReplyDelete

My Instagram

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates | Re-Edit By Sis Hawa