Alhamdulillah, Allah dah bukakan pintu rezeki untuk aku. 2 hari lepas aku dah berjaya dapat pelanggan yang pertama untuk edit blog. Walau aku masih baru, tapi siapa sangka pelanggan pertama aku adalah Miss Banu, blogger dari Pulau Mutiara yang mula menulis sejak tahun 2009 lagi.

Ini mesej yang di hantar oleh Miss Banu ke facebook,


                            

Mudah berurusan dengan Miss Banu sebab dia dah tahu apa yang dia nak. Berdasarkan warna yang di pilih aku boleh tahu dia nakkan sebuah blog yang kemas. comel dan ceria. So, berdasarkan imaginasi yang aku ada, maka inilah dia wajah terbaru untuk blog Miss Banu.

         ( SEBELUM )
                                   

                                                                            ( SELEPAS )Miss Banu request watermark jugak,...

*****************************************


Alhamdulillah, apa yang di reka kena dengan kehendak Miss Banu. Senang berkerjasama dengan costumer yang tak banyak songeh... hehe :D


HARGA YANG TELAH DI KENAKAN KE ATAS MISS BANU
Full Edit Pakej with ReadMore Style ( RM20) + 5 Costumize Menu Tab (RM5) + Watermark Logo (RM5)
Total = RM30
Dan untuk tempahan sepanjang Feb/2017, diskaun RM5 akan sis berikan, ini bermakna Miss Banu hanya membayar sebanyak RM25 je untuk tempate tersebut....  berbaloi tak?

Bagi yang nak kan perkhidmatan sis sila mesej ke SINI


JOM SINGGAH BLOG MISS BANU = http://mulan-sahbanu.blogspot.my/" Jemput komen dan follow blog untuk tinggalkan jejak. InshaAllah saya akan pergi balas kunjungan dan follow blog anda semula nanti. TQ "