Syukur alhamdulillah, nampaknya hasil kerja edit blog yang di tawarkan semakin mendapat sambutan dari hari ke hari. Mungkin di sebabkan style dan warna design yang di gunakan atau mungkin juga di sebabkan harga yang agak rendah dan berpatutan.

Hari ini aku berjaya siapkan satu lagi tempahan edit blog. Tempahan ini di buat oleh Puan Ruslina  bagi pihak Pra Comelku, SK Sg Limau.  Untuk pengetahuan semua, Puan Ruslina merupakan mama kepada Faiq Najmi yang telah pun menerima servis edit blog dariku sebelum ini.

"Terima kasih banyak ya Faiq..."

[ SEBELUM ]

Sebelum ini blog Pracomelku menggunakan template responsive dengan berlatar belakangkan warna pink dan putih. 


[ SELEPAS ]

Inilah dia wajah terbaru untuk blog Pracomelku selepas disentuhkan dengan warna purple dan pink. Warna purple yang di gunakan sebagai latarbelakang adalah mengikut warna tema uniform yang di pakai oleh warga comel Pracomelku itu sendiri. Untuk header aku gabungkan 2 doodle (murid dan gurunya) bersama sebuah papan tanda dengan ucapan selamat datang.


Manakala motto Pracomelku yang berbunyi "Belajar Melalui Bermain" di letakkan di bahagian footer bersama beberapa doodle happy kids untuk menaikkan lagi keceriaan di blog tersebut.

Selepas je siap dan tunjukkan pada Faiq, mamanya terus setuju... Alhamdulillah, lega sangat-sangat.. 

Untuk lihat secara live, boleh singgah ke blog >> https://pracomelkusksl.blogspot.my/

Promosi diskaun RM5 sepanjang Feb 2017 sis lanjutkan lagi sehingga Mac. Bagi yang berminat mahukan servis edit blog dari sis, boleh hubungi sis melalui inbox facebook @ email