Kelmarin sambil dok mengedit blog costumer terbaru, terdetik kat hati ni. Kesiannya kat kengkawan yang singgah di blog aku tu. Aku nak balas kunjungan tapi masa pula tak cukup.


Entah macamana terlintas kat kepala, kenapa tak aku buat satu list dan nanti bila aku lapang aku boleh terjah ke semua blog tersebut. Walau tak sempat nak tinggalkan komen at least aku sempat singgah follow dan klik ads di banner mereka seorang demi seorang. Kejap je kan kalau setakat follow dan klik ads tu. 


So, aku pun up idea ni ke status facebook dan inilah dia maklumbalas yang aku dapat dari rakan-rakan blogger yang aku kenal di facebook.




Masing-masing cakap nak dan setuju dengan idea ni. Walau aku sendiri tak tahu samada cara ni akan berkesan atau tidak namun tak salahkan kalau kita mencuba bersama-sama. Tak cuba tak tahu! ye tak?


So, tanpa buang masa aku terus buat 1(satu) kumpulan di facebook khas untuk jayakan misi ni. Jadi kat sini aku nak ajak rakan-rakan blogger mana yang rasa berminat untuk sama-sama turut serta bagi menjayakan misi yang satu ni. 


Jika benar-benar rasa idea ni bagus dan berbaloi untuk di cuba, boleh klik link SINI untuk join! Moga persahabatan antara kita semua akan semakin erat walau kadangkala kita tidak punya masa yang cukup untuk saling singgah di blog masing-masing. Ameen :D



Apa pendapat awak? Cer citer....