Tempahan berikutnya dari adik Alya. Actually Alya ni sudah menulis sejak 2014 tapi terhenti sekejap menjadi blogger. Sekarang Alya ingin kembali ke dunia blog jadi dia inginkan satu template yang baru sebagai permulaan.


Berkerja dengan Alya cukup mudah dan senang. Dia bukan saja seorang yang tidak cerewet malah dia sendiri dah tahu bagaimanakah rupa blog yang dia betul-betul nak. Mudah bila berkerjasama apabila ada pendirian yang tetap macam Alya. Dari background, menu tab, sidebar sehinggalah ke header, dia dah beritahu warna bagaimana yang dia nak.                                                                                                             Aku pun jadi mudah paham dan cepat untuk siapkan blog Alya sebab dah tahu warna bagaimana yang dia nak dan di mana harus di letakkan warna tersebut supaya kena dengan selera Alya. Walaubagaimana pun Alya turut beri keizinan untuk ubah apa saja jika akukan rasa patut. So, walau terikat dengan kehendak Alya tapi dalam masa yang sama aku bebas untuk edit mengikut cara yang aku rasakan patut. Terima kasih banyak dik sebab bolehh give in take :D


Sekali submit terus Alya cakap okay! Senang betul kerja dengan dia. Awesome :D
Inilah dia wajah blog Alya sebelum dan selepas di makeover.

 [ SEBELUM ]


[ SELEPAS ]


" Jemput komen dan follow blog untuk tinggalkan jejak. InshaAllah saya akan pergi balas kunjungan dan follow blog anda semula nanti. TQ "