Alhamdulillah.... hari ini siap satu (1) lagi blog. Kali ini blog untuk Kak Lulu Matzam. Sebelum tu aku nak wish Happy Birthday pada kak Lulu sempena ulangtahun kelahirannya hari ini, "Happy Birthday" ya kak Lulu. Moga di panjangkan umur dan sentiasa di murahkan rezeki :D"

Kak Lulu merupakan salah seorang peniaga online yang aktif berniaga kain pasang di facebook. Kalau awak singgah di pages Kak Lulu mesti akan teruja sebbanya ada banyak kain pasang dan cotton yang cantik-cantik di jual dengan harga yang amat murah dan berpatutan. 

Yang pasti, Kak Lulu ni memang salah seorang peniaga online yang famous, kalau tidak masakan halaman pages Cotton Murahdancantik milik Kak Lulu dapat pengikut sehingga 27,590. Haa.. banyak kan? Syabas lah Kak Lulu.

Aku pun jadi ikut berbangga sebabnya Kak Lulu sudi mengupah aku sebagai designer untuk blognya. Bukan hanya satu tapi dua blog yang Kak Lulu dah tempah. Sekarang aku dah siapkan blog personal untuk Kak Lulu dan lepas ni aku akan terus start untuk design dan edit blog ke dua kak Lulu yang di khaskan untuk berbisnes. 

Actually mula-mula tu aku risau juga masa berurusan dengan kak Lulu ni, ye lah businesswoman berjaya kot! Tapi, bila dah start berbual di inbox, wah... ramah betul orangnya. Kak Lulu cukup senang untuk di bawa berbincang dan amat mudah untuk terima pendapat. Tabik spring untuk Kak Lulu.

Mesti awak dah tak sabar nak tengok macamana rupa blog personal untuk Kak Lulu kan? Jom jom kita tengok sekarang. Alang-alang dah tengok tu komen lah sekali apa pendapat awak tentang blog Kak Lulu ni ya. Komen yang ikhlas tau!! :D
Untuk lihat secara live dengan lebih dekat lagi, sila singgah ke blog kak Lulu  DI SINI

Okay, itu saja dulu untuk kali ni.. nak sambung edit blog balik.. tata :D