Izzati Zahid - Seorang blogger yang sedang berkecimpung di dalam perniagaan produk kecantikan jenama Mary Kay.

Zati mesej dan mahukan sebuah blog dengan warna biru pastel sebagai pilihan. Beliau mahukan sebuah blog yang simple, kemas tetapi tetap menampilkan ciri-ciri 'sweet' sebagai pengenalan yang blog tersebut di miliki oleh seorang gadis. (belum kahwin okay... :D)

Sama seperti orang lain, pada mulanya Zati membuat blog menggunakan template asas yang di sediakan oleh pihak blogger dan untuk design tetapnya Zati mengemukakan beberapa permintaan.

Antaranya ialah :
- responsive template
- mobile friendly
- title blog bergerak
- favicon bentuk lipstick
- tema pastel
- profile picture
- menu tab
- sosial media icons di sidebar

Zati turut memberikan lakaran kasar tentang 'rupa' blog idamannya.

Walaubagaimanapun terus terang aku akui yang aku tak dapat penuhi 100% kehendak tuan empunya blog kerana code yang di gunakan semasa mengedit blog tidak dapat memenuhi segalanya di dalam hanya satu template. Syukur kerana Zati dapat memahami dan syukur juga kerana hasil akhirnya dapat memenuhi kehendak dan citarasa Zati. :D

Inilah dia rupa terkini blog Zati selepas di makeover dengan harga yang amat-amat murah dan berpatutan."terima kasih Zati kerana membuat tempahan dengan Sis Hawa dan terima kasih juga di atas feedback positif yang telah di berikan. Seronok dapat berkerjasama dengan Zati yang sangat sporting dan easy going."

>> https://ezatyz4hid.blogspot.my/Terima kasih kerana membaca. Jangan lupa untuk follow blog ini dan jemput datang lagi di lain masa.