Assalamualaikum ualls... hai hai di sana... di sini nak beritahu... bertarikh pada 14.01.2018, genaplah usia blog ini setahun. Alhamdulillah... syukur ke hadrat Ilahi, berjaya juga menempuh tahun yang pertama sebagai salah seorang penulis blog di Malaysia.

Maka, untuk memeriahkan lagi situasi ni, di sini akan anjurkan satu contest khas untuk ualls semua. Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia. Hadiah yang telah di sediakan oleh pihak penganjur untuk kali ini adalah sangat-sangat lumayan. Antaranya, WANG TUNAI $$$ dan lain-lain hadiah sampingan yang menarik dan best!!

Seramai 10 PEMENANG akan di cari, dan setiap peserta yang mengambil bahagian akan di masukkan ke dalam bloglist blog ini untuk sepanjang tahun 2018.SYARAT UNTUK MENYERTAI
1. Buat entry yang bertajuk - " HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "

2. Follow blog SIS HAWA dan SISHAWA DESIGN

3. WAJIB FOLLOW SEMUA BLOG SPONSOR ( klik icon untuk follow, akan di check ) :4. FOLLOW INSTAGRAM SPONSOR ( jika ada akaun IG ) :

5. Copy paste ( Ctrl + C ) semua code di bawah ini dan masukkan ke dalam entry tersebut.

www.sishawa.com

Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untuk memeriahkan lagi suasana dengan menyertai contest HAPPY BIRTHDAY SIS HAWA DOT COM yang awesome!

Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia dan hadiah yang di tawarkan adalah sangat-sangat lumayan. Antaranya, WANG TUNAI $$$ dan lain-lain hadiah sampingan yang menarik dan best!! Seramai 10 pemenang akan di cari dan hadiah akan di tambah sekiranya jumlah peserta berjaya melepasi sasaran yang telah di tetapkan. Yang lebih menariknya lagi, semua peserta yang mengambil bahagian akan di masukkan ke dalam bloglist SISHAWA.COM untuk tahun 2018.  


SYARAT UNTUK MENYERTAI
1. Buat entry yang bertajuk - " HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "

2. Follow blog SIS HAWA dan SISHAWA DESIGN

3. Follow semua blog dan IG milik sponsor yang terlibat dengan contest ini:

FOLLOW BLOG ( Wajib!! klik icon untuk follow) :


FOLLOW INSTAGRAM (jika ada akaun IG)

6. Publish entry dan tinggalkan URL ENTRY , URL IG berserta EMAIL ke ruangan komen di bawah.

7. Jangan lupa Share entry contest ini ke facebook masing-masing berserta dengan hashtag #sishawadotcom . untuk mengajak rakan-rakan yang lain

Senarai semua hadiah akan di umumkan dalam masa yang terdekat. Yang pasti, hadiah untuk contest kali ini akan ada wang tunai $$$$ untuk di rebut. Tunggu apa lagi, jom join segera beramai-ramai.


CONTEST AKAN TAMAT PADA : 08 FEBRUARI 2018


6. Publish entry dan tinggalkan URL ENTRY serta EMAIL pada ruangan komen di bawah.

7. Bagi yang tidak ada akaun Instagram, harus Share entry contest ini ke wall facebook sendiri berserta dengan hashtag #sishawadotcom


CONTEST AKAN TAMAT PADA : 08 FEBRUARI 2018Nota Tambahan:
  • Semua peserta akan terus di masukkan ke senarai bloglist 2018
  • Senarai semua hadiah akan di umumkan dalam masa yang terdekat. 
  • Pihak sponsor juga boleh turut mengambil bahagian
  • Pemenang akan di umumkan pada 10 @ 11 FEB 2018, InshaaAllah
  • Pemilihan pemenang akan di buat oleh SisHawa sendiri secara langsung (video).
  • Keputusan pemenang akan turut di kongsikan melalui blog dan FB
  • Pemenang akan di hubungi melalui email masing-masing