klik banner untuk join

MEK ZUMBIE - amboi nama... lain daripada yang lain ni. Anyway, ini kali pertama aku singgah ke blog MZ dan kebetulan ada plak GA tengah menari-nari kat sana so boleh la menyelit sekali.

Syarat simple sesimple simplenya.. hanya perlu follow blog dan wat entry ni.. pastu boleh terus pilih hadiah mana yang berkenan kalau di takdirkan menang nanti.

Dalam banyak-banyak hadiah yang terpamer di dada blog MZ tu.. aku putuskan untuk terima hadiah ni... sebabnya anak teruna sulung aku si Arif tu cukup suka buku genre misteri. Khusyuk bebenor dia baca buku ala-ala mcm ni. Maybe remaja sekarang suka buku-buku macam ni kot... =D

 

Ada rezeki atau tidak entah la tapi yang penting aku dah join untuk mencuba nasib... yeah =D

Terima kasih MZ untuk contest ni dan jemput la join di dada blog SISHAWA dot com bermula 14 Jan nanti..