LATEST REVIEW

[REVIEW][bleft]

NUR ISLAM

[Cahaya Islam][bsummary]

FROM MOMMY TO MOMMY

[FAMILY][twocolumns]

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Dah lama tak singgah blog mrspip sekali singgah ada GA... haa apa lagi join GA la dulu... mana tahu ada rezeki. GA ni sempena birthday Mrspip. Happy birthday cayanggg.. moga di panjangkan umur, di murahkan rezeki dan take care tau!! x sabar ni nk tgk wajah baby baru mrspip nanti. =D
Birthday Giveaway by Mrs Pip
Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-
1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas
2/ wajib follow blog mrs pip
3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 
4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18
5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah
GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, insyallah dalam masa seminggu selepas GA tamat. 
Pemilihan pemenang akan dibuat sama ada melalui random.org atau pemilihan cabutan bertuah oleh mrs pip sendiri , dan keputusan muktamad.
Seorang pemenang bertuah akan memenangi hadiah :-
  • face mask jenama b.live (fine line stoppage sheer off crease) x 3 sheets
  • Suaviss Colmado body wash 30ml x 2 bottles (random fragrance : lime, coconut, strawberry, grapefruit, mango)
  • pre-loved novel
  • hadiah misteri (wang tunai / skincare product / beauty products / shawl / atau lain lain produk)

kalau ramai penyertaan, mrs pip akan tambah seorang lagi pemenang (Pemenang Kedua) namun hadiah berbeza dgn pemenang utama ...
jadi, jomlah support mrs pip dan meriahkan GA mrs pip ni okey ...

9 comments:

BE GORGEOUS

[BEAUTY][twocolumns]

SIMPLE COOKING

[Home Recipe][twocolumns]

INSTA STORY