Header Ads

Berjaya Menang Buku Dari Kimchaa

Yahooo yabeda beduu... tu dia! Sengih sampai ke telinga dah ni. Tak ku sangka tak ku menduga ada berita baik lagi untuk hari ini. Kalau tadi happy sebab Abam Kie sudi jadi penaja GA untuk bulan depan, sekarang aku happy sebab bakal menerima hadiah.

Syukur alhamdulillah, namaku tersenarai sebagai salah seorang pemenang  dalam sebuah giveaway yang di anjurkan oleh Kimchaa. Hadiahnya berupa sebuah buku pre-loved yang bertajuk Awek Chuck Taylor. Ini lah dia [ penyertaan ] yang telah ku hantar pada Kimchaa tempohari. Aku ni memang suka membaca jadi bila akan dapat buku ni rasa excited tu cukup susah nak di sembunyikan. Happy semacam :D

Terima kasih Kimchaa, sis akan baca dan hargai buku ini dengan baik sebagai tanda kenangan.

Untuk lihat senarai penuh pemenang boleh klik >> SINI

14 comments:

  1. Alhamdulillah. Tahniah sis =)

    ReplyDelete
  2. tahniahnyerr mkcik Awa tuu., kipidap dongibap ;p

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis Hawa.... Boleh relaks baca buku lepas ni....

    ReplyDelete
  4. yay tahniah sis! nanti share2 lah dekat kitorang best atau tak tau hehe

    ReplyDelete
  5. wah...so lucky sis awa, kalau rajin buatlah review nanti, mai belum baca lagi buku tu,heheh

    ReplyDelete
  6. wah...so lucky sis awa, kalau rajin buatlah review nanti, mai belum baca lagi buku tu,heheh

    ReplyDelete
  7. Terima kasih atas semua ucapan tahniah... sayang awak semua ketat2.. InshaaAllah nanti sis buat review atas buku ni.. sis pun belum baca lagi buku tu.. penulisnya pun sis tak pernah follow sebelum ni. Wait n see macamana isi dalaman nya nanti ya :D

    ReplyDelete
  8. tahniah sis, bestnya dapat hadiah buku ๐Ÿ“–๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. haha x pernah menang giveaway lgi huhu terutama buku

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat hadih buku huhu T-T Tahniah kak :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.