Jom Rebut Hadiah & Vaucher Dari Sushi King Fun Club - SISHAWA DOT COM

Breaking

Post Top Ad

30 Jul 2017

Jom Rebut Hadiah & Vaucher Dari Sushi King Fun Club

Siapa sini suka makan Sushi King, sila angkat tangan!! Dah angkat ke tu? Alamak tak nampak. Hehe. Jangan marah eh saja je gurau-gurau. Tapi, isi entry ni bukan hanya satu gurauan tetapi adalah kenyataan okay!

Pada penggemar jenama Sushi King [termasuk aku], tawaran begini memang cukup bagus untuk kita rembat. Yang tak suka makan sushi nak join sekaki pun boleh, no problem! Ye lah siapa tak nak peluang untuk makan sushi dengan lebih murah kan?

Aku pun tak sangka Sushi King ada buat tawaran macam ni. Mudah pulak tu. Kita hanya perlu daftar sebagai Members, setelah itu boleh lah kutip mata ganjaran demi mata ganjaran dan semuanya boleh di tebus dengan pelbagai hadiah.

Aku paling suka dengan VOUCHER tu! :D

CARA NAK DAFTAR SEBAGAI AHLI SUSHI KING FUN CLUB

1- Pergi ke halaman utama DI SINI

2- Klik SIGNUP









3- Isi detail peribadi yang di perlukan dan klik Create Account

4. Log masuk ke email dan Verify email yang di hantar oleh pihak Sushi King






CARA NAK KUMPUL POINT SUSHI KING

1. Pilih Kempen (contoh Sushi King Fun Club)
2. Start Task

Semakin banyak task yang di klik, semakin banyaklah point yang boleh di kumpul.Task ni pun takde susah mana. Simple-simple je pun soalannya. Kalau tak tahu jugak nak jawab apa, minta tolong dari Mr.Google.

Jom kutip point sama-sama
Selamat Mencuba!!


5 comments:

  1. Berita baik bagi pengemar sushi king . Siap boleh daftar jadi ahli sushi king

    ReplyDelete
  2. Liez xsuka sushi sgt... klau bg 1 buat rs2 ok la...

    ReplyDelete
  3. Wah, seronoknya bagi penggemar sushi ni ...
    Mrs pip just so so jer kalau japanese food ...
    Cheers.

    ReplyDelete
  4. Singgah isnin dari nieyl
    belum pernah cuba lagi...
    setiap kal nak cuba,mesti tak jadi..huhuhu

    ReplyDelete
  5. busyra jrg ke sushi.. hehe. tahun ni belum smpai lg.. tp btw tq kak awa sudi share

    ReplyDelete