Duit Bonus SushiVID Masuk Akaun Bank - SISHAWA DOT COM

Breaking

Post Top Ad

22 Sep 2017

Duit Bonus SushiVID Masuk Akaun Bank

Assalamualaikum ualls...

I'm happy.. very very happy.. ye lah, duit bonus SushiVID dah pun selamat mendarat ke akaun bank, maunya ku tak happy!! Yang pasti, aku cukup berpuashati dengan servis yang di berikan oleh team kerja SushiVID ni dari aspek pengeluaran bonus. Semuanya cukup lancar, mudah dan cepat. Thumbs up..
JOM JOM KITA BUAT $$$$ SAMA SAMA

Ohya, suka untuk aku beritahu yang ualls boleh jer cashkan duit dari SushiVID ni walau dalam jumlah yang kecil. SushiVID tak de letak pun tahap jumlah kelayakan untuk buat pengeluaran ni, yang penting dalam akaun SushiVID ualls tu ada nilai untuk di keluarkan. 


Caj pengeluaran yang di kenakan adalah seperti berikut.. cer tengok betul-betul, bagi jumlah bonus di bawah RM 100 caj yang di kenakan hanyalah RM 1 saja. Murah sangat-sangat dah tu.

Payout AmountsFees
MYR 99.99 and below
= USD 23.25
MYR 1.00
= USD 0.23
MYR 100.00 and above
= USD 23.26
FREE

Aku sendiri masa tu dalam akaun SushiVID hanya ada RM45 je pun... ciput kau! Hahaha... tapi nak malu buat apa kan? Walau hanya RM10 duit tetap adalah duit dan memang boleh di cashkan..

Bercerita bab RM10 ni nampaknya masih ramai yang belum tahu bilamana berdaftar je dengan SushiVID dah boleh start dapat income walau masih belum mula buat apa-apa lagi... ini kerana dalam SushiVID turut di sediakan program referral (perkenal rakan baru). Orang yang memperkenalkan dapat duit dan orang yang di perkenalkan pun dapat juga duit. Adil dan saksama gitu...

Jadi pada yang belum join tu lekas-lekaslah daftar ualls.. kalau ualls malas nak perkenalkan pada rakan sekalipun, ualls boleh jer apply pelbagai jenis job review dari dalam website SushiVID tu. Ualls tak nak ker blog ualls di bayar untuk menulis sesuatu posting? Mesti nak kan??

Berbalik pada cashkan duit dengan SushiVID tadi,... aku cashkan duit pada 18 September 2017 dan menurut detail yang di berikan, aku perlu bersabar kerana proses pengeluaran boleh memakan masa sehingga 14hari untuk di proses. Okay, I dont mind.. takde hal la janji duit tu boleh masuk akaun.. Ada aku kongsikan di dalam entry ni >> BACA SINI <<

Proses pengeluaran boleh memakan masa sehingga 14 hari berkerja

Tapi... lain yang aku fikir... lain pula yang terjadi....

Selepas aku buat permintaan pengeluaran duit terbabit, dalam masa 24jam, aku telah mendapat email daripada Mr.Armand yang memegang jawatan sebagai Finance Manager di dalam company SushiVID ni. Beliau menghantar email untuk membuat pengesahan supaya dapat meneruskan urusan pembayaran duit cash terbabit ke dalam akaun bank aku.  Apalagi.. happy sangat-sangatlah sebab boleh dapat bayaran lebih awal dari yang di jangkakan...

18hb request... 20hb masuk akaun bank

Maka dengan itu... TUTUPLAH DAPUR AWA DARIPADA KENA MASAK!! hahahaha..

Jom makan KFC
Nampak tak permainannya di situ? Join SushiVID - dapat bonus - tak yah masak - beli KFC !
Ish ish ish... nampak sangat yang aku ni malas nak masak. Ala sekali sekala apalah salahnya kan? Yang penting duit untuk membeli tu adalah halal dan percuma!! Best tak?

Hari ni bila check akaun SushiVID sudah ada jumlah terkumpul sebanyak RM50 pulak. Alhamdulillah, rezeki.

Yeahh.. SushiVID awesome!
Bagi yang belum join dan mahu ikut serta, boleh DAFTAR KAT SINI

26 comments:

  1. Wow dah cashout! Tahniah sis awa 😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aira.. jom kita wat $$$ sama-sama =D

      Delete
  2. Allhamdulillah sis awa... klu dh rezeki dtg tepat ke tpt nya... yeahhh kfc... hehe

    ReplyDelete
  3. waahh..seronoknya dah cash out sushivid. Migha belom daftar pun lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lekas lekas daftar kat link tu Migha.. daftar je terus Migha boleh dpt RM10 tau

      Delete
  4. macam menarik juga ya sushivid ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik sangat-sangat. Jom la Jida join sekali

      Delete
  5. wahhh bestnyaaa! sikit pun jadi lahh kann? hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. yang penting kita tahu benda ni tak tipu

      Delete
  6. Alhamdulillah kfc pun rezeki jugak hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, sapa nak bagi KFC free oi! :D

      Delete
  7. seronok la sis awa dapat cash out dah..good luck

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..rzki baby lam perut.

    ReplyDelete
  9. tahniah. bukan senang tu nak dapat duit dari online ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. itulah selalunya jumpa yang tipu je.. kali ni jumpa yang betul dah

      Delete
  10. bestnya..akak punya tak byk lagi..tggu byk sikit baru nak cash out..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak.. sikit ke banyak ke,.. boleh cashout

      Delete