Tahu Jalan Cerita TITIAN CINTA Lebih Awal Dari TV - SISHAWA DOT COM
test banner

Breaking

Post Top Ad

29 Sep 2017

Tahu Jalan Cerita TITIAN CINTA Lebih Awal Dari TV

Assalamualaikum ualls..

Siapa di kalangan ualls yang ikut turut mengikut cerita TITIAN CINTA lakonan abam sado Zul Ariffin dan Farah Nabbilah di TV3. Kalau ada, kita satu geng!


Tapi yang menggeramkan rasa tak puas je dan kalau boleh nak tahu semuanya cepat-cepat. Eee tamak!

Jadi di sebabkan rasa yang tidak sabar, aku skodeng dan baca cerita versi originalnya iaitu dari novel secara online. Jadi pada ualls yang nak ikut tahu apa akan jadi pada Aisy dan Haris, bolehlah klik link di bawah tu ye...

AMARAN !!
Terus terang aku katakan jika baca versi novel ni besar kemungkinan tahap penghayatan semasa menonton di TV nanti akan berkurangan sebabnya ualls dah pun tahu jalan ceritanya lebih awal jadi memang akan kuranglah thrillnya. So, fikir habis-habis ye. Kalau benar-benar tak tahan sangat baru baca okay!


TITIAN CINTA (original from novel)

Di tayangan TV sekarang hanya hingga bab 10,
SELAMAT MEMBACA!! 

11 comments:

  1. Kalau baca dh jd spoiler la pula

    ReplyDelete
  2. sebaik sha malas baca😂 tunggu jelah cerita kat tv hihi

    ReplyDelete
  3. tengok gak tapi peram dulu seminggu lepas tu layan kat kodi hahahahha... tq sharing novel online boleh baca ni

    ReplyDelete
  4. lea ikut cerita ni.. tp x nk baca novel, nnti jd x best lak.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. Alaa terasa nk bacaaa tp mnhan diri dlu.heee..

    ReplyDelete
  6. wow... rajinya baca novel... mesti tertunggu-tunggu kt tv. Leh beza camana apa yg dibaca sama tak dgn tv

    ReplyDelete
  7. Nk tggu kt tb je.hehe..bru feel.. tp ada jugak dah explain kt fb jln cite.. so tahula ckit..

    ReplyDelete
  8. Follow rapat2 drama titian cinta ni . Zul aripin sweet kalah gula-gula . Sabar jer dia dengan perangai aisy kan . Tertunggu2 next episode ni

    ReplyDelete
  9. aduiii....dah la kak lina suka bc novel...hihi...terpaksa lah baca jugak

    ReplyDelete
  10. Okey noted ! Nanti nak baca. Haaaaa disebabkan jalan cerita kat tv lambat sangat boleh la ira khatam dulu scane novel ni. Hahahha. Acah fefeling jadi Aisy HEHE

    ReplyDelete
  11. aida tak baca novel.
    aida tak dpt nak tgk drama.
    tapi tau jln citer dari kawan2 hi hi hi...

    ReplyDelete