Terkesima aku pagi tadi apabila melihat sen dalam akaun Nuffnang aku sudah bertambah. Kalau sebelum ini Nuffnang tak pandang aku tapi sekarang nampaknya dia sudah mahu jeling-jeling manja pada aku di sini.

Walau jumlah pendapatan masih tahap ciput tapi aku sangat-sangat bersyukur kerana ia telah dapat membuktikan yang blogger baru seperti aku turut di hargai oleh pihak Nuffnang. Terasa berbaloi segala penat lelah yang aku curahkan ke atas blog ini semata-mata untuk menarik perhatian Nuffnang supaya jatuh cinta pada blog aku ni.

Jika sebelum ini Nuffnang memberi iklan dalam bentuk CPC daripada pihak Mamee Double-Decker, kali ini Nuffnang memberi iklan daripada pihak Robi pula. Masih belum kenal siapa Robi? Meh sini aku perkenalkan.Tara... inilah dia Robi. Amacam comel tak? 


Kalau anak aku nampak ni mesti dia excited. Tapi kalau beli satu tak cukup pulak. Silap haribulan bukan anak yang main tapi ayah nya yang sapu dulu sebabnya Robi ni comel sangat. Lagipun suami aku memang suka kumpul toys sebagai koleksi. Satu almari kat rumah ni hanya untuk toys dia je. Ala comeynya Robi, aku pun suka.. kiki.. :D

Robi ni adalah sebuah robot yang boleh menari, berjalan, tekan tubi dan duduk. Selain dari itu Robi juga boleh bercakap dan berkomunikasi dengan pemiliknya. Warna mata Robi akan turut bertukar mengikut perasaannya ketika itu. Walau kecil tapi Robi boleh di programkan untuk membuat pelbagai perkara malah untuk bantu buat kerja rumah yang ringan pun boleh. Mudah cakap Robi sangat unik dan cukup bagus untuk di jadikan teman. Robi berasal dari Jepun dan di cipta oleh seorang engineer bertaraf professor bernama Tomotaka Takahashi. Walau berasal dari Jepun tapi Robi ni dah merantau hampir ke seluruh dunia dan kini Robi telah selamat tiba di Malaysia. 

Robi di datangkan dalam part yang kecil dan boleh di pasang dengan mudah menggunakan screwdriver. Jangan risau screwdriver juga turut di datangkan sekali dengan Robi di dalam kotaknya. Panduan cara untuk pasang turut di sertakan juga sebagai bantuan.

Seronoknya adik adik comel bermain dengan Robi...

Haa kan dah kata, bukan setakat kanak-kanak, orang dewasa pun jatuh suka. Ehem ehem, mana satu yang handsome ni? Robi ke atau yang kat sebelahnya tu.. :D

Kalau dapat satu alangkah bestnya..