Aku memang tak pernah termimpi dapat peluang untuk berkerjasama dengan Ayam Brand. Inilah yang di katakan rezeki dan yang buat aku cukup happy sebabnya aku ni memang salah seorang pengguna setia produk Ayam Brand ni.

Aku ni memang dari dulu sampai sekarang cukup suka review produk, nak nak lagi produk percuma untuk aku cuba sendiri dan di sebabkan itulah aku tak lepas peluang apabila di hubungi oleh pihak Ayam Brand tempohari.

Tadi masa sampai je kotak poslaju ni, terdetik juga kat hati... "Produk apa pula ni? Siapa pula yang hantar?" Ingatkan suami sengaja pos sesuatu untuk nak buat suprise ke apa tapi bila buka je kotak, oh mak ai... Ayam Brand! Terus tergamam.

Apabila buka je kotak, tersembul segala isi di dalamnya iaitu....

  • 2 tin Ikan Sardin Dalam Tomato Sos 
  • 3 tin Ikan Sardin Dalam Minyak Zaitun
  • 3 tin Ikan Sardin Dalam Minyak Zaitun & Cili
  • 1 bungkus Alce Nero Spaghetti
  • 1 buah kaleder
  • 1 buah buku resepi
  • 1 buah paper bag


Terus terbayang pelbagai menu resepi yang boleh di masak dengan menggunakan bahan-bahan ni. Mesti awak pun teringin nak tahu bagaimanakah rupa sebelum dan selepas di masak kan? Apakah resepi yang bakal di masak dan bagaimanalah agaknya rasa setiap produk ni betul tak?

Don't worry, akan ku kongsikan semuanya di next entry dari masa ke semasa. Syukur sangat, syukur yang tak terhingga atas peluang yang di berikan. :D

" Terima kasih banyak2 pada yang sudi tinggalkan jejak. InshaAllah saya akan pergi balas kunjungan anda semua nanti"