Assalamualaikum..Selamat berpuasa semua..

Hari ni Awa telah berjaya siapkan blog untuk Umi Fuzy. Umi nak kan sebuah blog berwarna hijau dan kuning untuk melambangkan negeri Kedah dan Umi juga mahukan bunga lili sebagai peneman setia di blognya.

Actually Umi buat tempahan dah lama dah tapi di sebabkan keadaan kesihatan Awa yang kejap okay dan kejap tidak maka baru hari ini Awa dapat realisasikan impian Umi tu. Mujurlah Umi ni dah lama kenal dengan Awa melalui dunia blog so takde lah istilah takut ke apa cuma tu la.. PENANTIAN ITU SATU PENYEKSAAN... hehe,.. "Im so sorry ya Umi but u know that I love u right? :D"

Awwa pun tengah kejar masa ni sebab nak siap2 untuk terima jemputan berbuka puasa. Tak pergi kan orang dah jemput, tak baik tolak jemputan orang. Lagipun baby kat dalam ni bukan boleh nampak makanan.. semua benda nampak sedap.

Untuk tidak membuang masa lagi, ni Awa tunjukkan wajah terbaru blog Umi selepas di makeover. Alhamdulilllah Umi bukan saja suka malah amat brpuashati dan Awa harap rakan-rakan lagi sudi lah singgah dan follow blog Umi kita ni.




Awa akan start menerima tempahan semula tidak lama lagi dan jika ada apa-apa persoalan macam biasa, boleh hubungi Awa melalui facebook atau email.. soal harga jangan risau sebabnya dari dulu sampai sekarang kebanyakannya cakap murah dan berbaloi. :D

SELAMAT BERPUASA