Adbox

Showing posts from July, 2017Show All
Jom Rebut Hadiah & Vaucher Dari Sushi King Fun Club

Siapa sini suka makan Sushi King, sila angkat tangan!! Dah angkat ke tu? Alamak tak nampak. Hehe. Jangan marah eh saja je gurau-gurau. Tapi, isi entry ni bukan hanya satu gurauan tetapi adalah kenyataan okay! Pada penggemar jen…

Aliff Aziz Kantoi Berlaku Curang Terhadap Isteri

Apa lah nak jadi dengan dunia sekarang ni kan? Hmm... apa boleh buat, dah namapun kita semua ni sedang berada di dunia akhir zaman. Jadi nak tak nak pasti akan ada cerita hot yang panas merecik akan menyapa di halwa telinga kita…

Sebab Kenapa Gambar Photobucket Menjadi Error

Photobucket, salah sebuah website hosting untuk menyimpan gambar online para penggunanya secara percuma. Mudah cakap, jika mahukan link url untuk gambar tersebut dengan mudah maka Photobucket lah jalan penyelesaian yang paling ce…

Susu Kambing SYAMiL Untuk Semua Peringkat Umur

Assalamualaikum. Hari ni aku nak share tentang satu lagi produk pilihan yang aku rasakan amat bagus baik dari segi rasa, khasiat dan kelebihannya. Produk yang aku maksudkan ni adalah  Susu Kambing SYAMiL  yang di keluarkan oleh…

Kenangan Aidilfitri 2017

Assalamualaikum... Hi there... do you miss me..? hmm, baru arini nak start post entry raya sedangkan orang lain dah lama update. Apa nak jadi lah dengan aku ni kan? Sorry la ualls, masa dan keadaan memang amat menduga hidup aku d…

Full Edit Blog Untuk Lovely Sunshine

Assalamualaikum sahabat blogger tersayang.. macamana ualls hari ni? Aku harap semuanya berada dalam keadaan yang sihat dan gumbira.  Hari ni aku nak share satu lagi kerja yang telah berjaya aku siapkan. Kerja apa lagi kalau …

Full Edit Blog Untuk IZZATI ZAHID

Izzati Zahid - Seorang blogger yang sedang berkecimpung di dalam perniagaan produk kecantikan jenama Mary Kay. Zati mesej dan mahukan sebuah blog dengan warna biru pastel sebagai pilihan. Beliau mahukan sebuah blog yang simp…

Jatuh Cinta Dengan LUBNA

Buat julung kalinya aku telah jatuh cinta pandang pertama dengan Lubna . Nak percaya atau tidak terpulang tetapi itulah dia kenyataannya. Ops sebelum tu.. korang tahu tak apa itu 'Lubna'? Bagi peminat tegar fesyen onl…