Assalamualaikum ualls..

Siapa di kalangan ualls yang ikut turut mengikut cerita TITIAN CINTA lakonan abam sado Zul Ariffin dan Farah Nabbilah di TV3. Kalau ada, kita satu geng!


Tapi yang menggeramkan rasa tak puas je dan kalau boleh nak tahu semuanya cepat-cepat. Eee tamak!

Jadi di sebabkan rasa yang tidak sabar, aku skodeng dan baca cerita versi originalnya iaitu dari novel secara online. Jadi pada ualls yang nak ikut tahu apa akan jadi pada Aisy dan Haris, bolehlah klik link di bawah tu ye...

AMARAN !!
Terus terang aku katakan jika baca versi novel ni besar kemungkinan tahap penghayatan semasa menonton di TV nanti akan berkurangan sebabnya ualls dah pun tahu jalan ceritanya lebih awal jadi memang akan kuranglah thrillnya. So, fikir habis-habis ye. Kalau benar-benar tak tahan sangat baru baca okay!


TITIAN CINTA (original from novel)

Di tayangan TV sekarang hanya hingga bab 10,
SELAMAT MEMBACA!! 

" Terima kasih banyak2 pada yang sudi tinggalkan jejak. InshaAllah saya akan pergi balas kunjungan anda semua nanti"