Assalamualaikum ualls.... baru-baru ini daku telah singgah ke website LAZADA. Memang sudah menjadi rutin setiap bulan untuk daku shopping online di Lazada sebabnya daku sering membeli lampin pakai buang secara online daripada website ni. Rasanya ualls pun sama juga kan? Almaklumlah Lazada ni kan salah satu website shopping online yang paling gah di Malaysia ni. Tambahan pula ada je pelbagai jenis promosi yang diadakan oleh Lazada dari masa ke semasa.




Selepas membuat pesanan lampin pakai buang untuk si Kasih tersayang, daku sempatlah juga mencuci mata dengan melihat pelbagai jenis produk lain yang ada di Lazada tu. Belek punya belek, ada beberapa produk yang telah berjaya mencuri hati aku ni. Nak tahu produk apa? Meh sini daku tunjukkan.

TIGA Produk Di LAZADA yang sangat ingin daku beli itu adalah :

1. ASUS Zenfone Max Pro (M1) [ 3G RAM / 32GB ROM ] 4GB RAM + 64GB ROM ] Malaysia Set


Bukan hanya jatuh hati terhadap design dan harganya yang sangat berpatutan malah daku makin jatuh cinta dan suka setelah membaca egitu banyak feedback positif untuk model handphone ini berserta dengan service terbaik yang berjaya mendapatkan handphone dalam kondisi yang baik meskipun hakikatnya di beli secara atas talian semata-mata.



2. SKY TRAVELLER SKY298 4-In-1 Luxurious Expandable ABS With 8 Wheels Universal Spinner (14Inch+20Inch+24Inch+28Inch) - Fulfilled by GTE SHOP





3. Refurbished HP 14 - SMB Chromebook 14" 2955U 1.40 GHz 4GB RAM 16GB HDD Chromebook (White)





Sambil dok membelek tu mata terpandang pada banner berwarna pink purple dengan tulis 9.9 Sale! Ehhhh... Lazada buat sales lagi rupanya dan kali ini dengan nama 9.9 FESTIVAL SALE!! Best ni....

9.9 FESTIVAL SALE  -  6 to 9 September 2018


Alhamdulillah, dengan adanya harga runtuh melalui 9.9 Festival Sales yang awesome ni dapatlah daku jimatkan sedikit nilai yang perlu di bayar. Syukur sangat. Ualls macamana? Tak nak bershopping dengan harga runtuh yang terlajak murah ni ke? Jika ya cepat-cepat singgah ke lamanweb utama LAZADA hari ini!! Nanti kalau lambat-lambat, sales dah habis kan dah rugi. Cepat-cepat sebelum terlambat.............