Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ZStar Global - Rakan Pemasaran Dengan Pelbagai Servis Digital Terkini Untuk Majukan Bisnes

ZStar Global - Rakan Pemasaran Dengan Pelbagai Servis Digital Terkini Untuk Majukan Bisnes | Pernah dengar nama ZStar Global? Jujur cakap, daku baru ini pertama kali mendengarnya. Itupun secara tak sengaja saat Google mencari info tentang servis viral pemasaran untuk majukan lagi bisnes. 

Pertama kali singgah ke website ZStar Global ini, terdetik di hati, 'eh ini bukan calang-calang punya website!!'. Kenapa daku cakap begitu? 

Di sini akan daku kongsikan sebab musabab berserta dengan beberapa info lain untuk kita sama-sama kenal siapakah gerangan ZStar Global ini. 

Siapakah ZStar Global? Apakah Servis Yang Ditawarkan?

ZStar Global provides all in one marketing services and advertising solution from creating great content, building brand awareness and grow sales.

Dalam erti kata lain, ZStar Global menyediakan perkhidmatan pemasaran dan periklanan secara 'semua dalam satu' dari membuat kandungan konten yang hebat, meningkatkan kesedaran jenama dan meningkatkan penjualan ke tahap yang lebih baik dari sebelumnya. 

ZStar Global your marketing partner


Kelebihan Utama ZStar Global 

#1 - Rakan Pemasaran Anda (Your Marketing Partner) 

Untuk pengetahuan, Your Marketing Partner ini membawa maksud bahawa ZStar Global ini bertindak sebagai sebuah agensi pemasaran digital dengan kepakaran dalam bidang berkaitan untuk menguasai media digital. Media digital ini merangkumi jenis pemasaran online yang ada kaitan dengan media sosial. 

#2 - Bersifat All-in-One Marketing Services

ZStar Global provides all in one marketing services and advertising solution from creating great content, building brand awareness and grow sales. Ini bermaksud, ZStar Global tidak hanya tertumpu hanya kepada satu sebaliknya bersifat menyeluruh (all-in-one marketing services) dan secara tak langsung ia amat memudahkan sesiapa yang ada bisnes untuk memperkenalkan perniagaan masing-masing dengan lebih meluas. 

Sebagai contoh, jika dulu hanya tertumpu memperkenalkan di Facebook tapi dengan menggunakan servis dari ZStar Global ini, perniagaan tersebut boleh diiklankan secara lebih meluas dengan bantuan kaedah pemasaran yang lebih berkesan dan terkini. 

ZStar Global your marketing partner

#3 - Pakar Pemasaran Digital di Malaysia (Digital Marketing Specialist in Malaysia)

Mempunyai sesuatu bisnes tidak bermaksud perlu tumpukan perhatian pada produk atau servis yang ditawarkan itu semata-mata. Sebaliknya mempunyai bisnes ini perlu juga menitikberatkan tentang pemasaran. Lebih ramai orang kenal bermakna lebih besar peluang untuk memperluaskan sesuatu perniagaan itu ke tahap yang lebih tinggi.

Untuk melakukan proses pengiklanan untuk pemasaran ini juga perlukan cara, teknik dan ilmu yang betul. Itulah yang dimiliki oleh pihak ZStar Global ketika ini dan disebabkan itu ZStar Global boleh dianggap sebagai salah satu pakar pemasaran digital di Malaysia dengan cara mereka yang tersendiri. 

#4 - Mempunyai 5 Tahun Pengalaman 

"With 5 years of experience, ZStar Global provides an all-in-one marketing service and advertising solution from creating great content, building brand awareness and grow sales. Using our unique expertise, we develop and execute creative marketing strategies to amplify your brand story at scale and reach billions of people." -ZStar Global -

Dah 5 tahun rupanya ZStar Global ini wujud. Dengan lima tahun pengalaman ini ZStar Global mempunyai kepakaran dalam menyediakan perkhidmatan pemasaran dan periklanan all-in-one dari membuat kandungan yang hebat, membina kesedaran jenama dan meningkatkan penjualan. 

Dengan menggunakan kepakaran unik ini, tak mustahil mereka boleh membantu mana-mana pemilik perniagaan untuk mengembangkan dan melaksanakan strategi pemasaran kreatif bagi mengukuhkan lagi sesuatu jenama itu secara besar-besaran hingga boleh menjangkau berbilion orang. Almaklumlah, dunia pemasaran digital ini sangat luas hingga boleh ditembusi sehingga ke seluruh dunia. 

ZStar Global your marketing partner

Pelbagai Servis Pemasaran Digital Ada di ZStar Global

- INFLUENCER MARKETING 

Influencer Marketing adalah gabungan alat pemasaran lama dan baru dengan mengambil idea dan pengaruh mana-mana selebriti. Influencer marketing ini termasuklah artis, blogger, instafamous, youtubers dan lain-lain lagi. 

- VIDEO MARKETING

Video benar-benar menguasai media sosial. Video ini jika di buat dengan baik, pasti ramai yang akan tonton. Kerana itu ZStar Global turut menyediakan video marketing ini sebagai salah satu kaedah pemasaran yang baik. ZStar Global tidak hanya membuat video secara indoor tetapi juga secara outdoor. 

Video yang dibuat dengan baik ini dapat juga digunakan untuk bermacam tujuan seperti membina hubungan pelanggan, mempromosikan jenama dan memperkenalkan lagi sesuatu perkhidmatan atau produk yang dimiliki.

ZStar Global your marketing partner


- SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Pengurusan media sosial ini selalunya dianggap sekadar hanya mengemas kini profil media sosial syarikat. Tapi dengan ZStar Global, mereka boleh membantu jenama yang dimiliki untuk menjalin hubungan yang kuat dengan pelanggan menggunakan catatan media sosial yang diperibadikan. Cara begini dapat meningkatkan dan memperkukuhkan kehadiran sosial perniagaan yang ada. 

Jika dilihat secara teliti, ZStar Global memang tahu apakah perkara yang perlu dilakukan dalam tujuan untuk memperluaskan pemasaran sesuatu bisnes dengan cara pengiklanan yang terkini. Ini boleh dilihat pada keseluruhan jenis servis yang ditawarkan sebagaimana gambar di bawah ini. 

ZStar Global your marketing partner

Jika dulu tak ada masa untuk buat Copywriting, design, live streaming, video, FB Ads dan sebagainya, dengan mengambil servis yang disediakan oleh ZStar Global ini, dengan mudah sudah ada bantuan daripada pihak yang lebih berpengalaman tanpa perlu pening kepala macam dulu lagi. 

Masa yang ada juga boleh digunakan dengan lebih bermanfaat untuk bersama yang tersayang, menjaga kualiti produk, urusan pengeposan pada pelanggan dan sebagainya berbanding sebelum ini. 

Sebahagian Hasil Kerja ZStar Global Yang Professional 

ZStar Global your marketing partner

ZStar Global your marketing partner

ZStar Global your marketing partner

ZStar Global your marketing partner

Servis Disediakan Dalam Bentuk Pakej 

Servis ZStar Global disediakan dalam bentuk TIGA pakej utama. Jadi anda boleh pilih berdasarkan bajet dan kemampuan masing-masing. Terpulang sama ada mahukan servis dalam tempoh sebulan, tiga bulan mahupun setahun.

ZStar Global your marketing partner


Menariknya lagi, pihak ZStar Global turut menyediakan sales result untuk si pemilik perniagaan tahu perkembangan sepanjang menggunakan servis dari ZStar Global ini. 

ZStar Global your marketing partner

Mahu Kembangkan Lagi Bisnes? Tidak Tahu Apa Yang Perlu Dilakukan? Mahukan Bantuan Dengan Pelbagai Jenis Servis Pemasaran Digital Terkini? Hubungilah ZStar Global Hari Ini! 

Kesimpulannya, ZStar Global ini merupakan salah satu agensi pemasaran Malaysia yang boleh kita gunakan perkhidmatan mereka pada bila-bila masa. 

Jika anda sedang mencari pihak yang boleh membantu dari segi stategi pemasaran, teknik digital dan consulting, bolehlah cuba hubungi pihak ZStar Global untuk pertanyaan dan perbincangan lanjut menerusi detail di bawah. 

Anda juga boleh Sign Up di lamanweb utama mereka bagi mendapatkan audit perniagaan dan pemasaran PERCUMA untuk syarikat anda dari perunding mereka yang berpengalaman.

ZStar Global your marketing partner


ZStar Global | Your Marketing Partner 
( All in One Marketing Services Malaysia )

Block B-2-5, Level 2 Northpoint, 
Mid Valley Mall City, No.1, 
Medan Syed Putra Utara, 
59200 Kuala Lumpur 

0127723480/ 0327031398


Post a Comment for "ZStar Global - Rakan Pemasaran Dengan Pelbagai Servis Digital Terkini Untuk Majukan Bisnes "